nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyed szerint így köszöntsd a tavaszt

Ez legyen a tavaszi mantrád a horoszkóp szerint

A beköszöntő tavasz tökéletes időszak, hogy megerősítsük elképzeléseinket. Fogalmazd meg, mit vársz az év további részétől, vagy használd a csillagjegyed szerinti mantrádat.

A tavasz érkezésével érdemes megújítani a környezetünket, megválni a felesleges holmiktól. Ugyanígy nem árt kisöpörni a lelki gondokat sem, amik a szervezetre is káros hatással lehetnek. Íme egy kis útravaló minden csillagjegynek, hogy megerősödve, magabiztosan kezdje ezt a csodás évszakot.

nő tavasszal rengeteg tulipán közt

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Nem félek a nehézségektől. Inkább olyan életet teremtek magamnak, amiben minden egyes nap boldoggá tesz.

Bika (április 19. – május 20.)

Az egyetlen módja a békességnek, ha megtalálom a belső békémet. Ez az egyetlen út, ami a beteljesedéshez vezet.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Elengedem a múltamon való rágódást, mert a tapasztalataim által vagyok aki vagyok. A múltam által vagyok az a személy, aki teljes életet él.

Rák (június 21. – július 22.)

Mindig megtalálom az utat az önkifejezéshez, ehhez a legnagyobb fegyver a szeretet. Nem engedem senkinek, hogy megkérdőjelezze az érzéseimet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egyedül is teljes vagyok. Bármennyire is szeretem az embereket, nincs szükségem bizonyítékra tőlük, hogy jó vagyok: tudom.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Külső világom gyönyörű, rendezett. Megtalálom a módját, hogy az elmém is az legyen, a lelki világom pedig harmonikus és kiegyensúlyozott.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Senki nem mondhatja meg, ki vagyok. Én is tudom, ahogy az érzéseimet én ismerem a legjobban – gondoskodom róla, hogy mindig jól legyek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Milliószor sérültem, megtanultam, hogy semmi nem törhet meg. Bízom az emberekben, mert annyi rosszat kaptam, hogy most csak a jó következik.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem találtam meg mindent, amit kutattam. De folytatom az élet nevű kalandot, mert rengeteg csoda vár még rám: még ha nem is keresem.

Bak (december 22. – január 19.)

A bukás nem azt jelenti, hogy rosszul csináltam, hanem hogy megpróbáltam. Nem hagyom, hogy a hibák lelombozzanak, addig csinálom, amíg sikerül.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ideje lenne láttatni mindenkivel, merre tartunk. De a világot nem tudom megváltoztatni, csak magamat. Teszem, ami a dolgom, jó példával járok elöl.

Halak (február 19. – március 20.)

Az álmaim talán túl nagyok, de az álmok valóra válnak. Most elkezdek dolgozni rajtuk álmodozás helyett, és tudom, hogy sikerülni fog.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top