nlc.hu
Horoszkóp

Zöld tavasz a Bika konyhájában

4 csillagjegy lakberendezéssel köszönti a tavaszt

A tavaszi természet a legnagyobb lakberendező. A friss zöld hajtások, a színes kikericsek és a napsugaras kék ég adja a legjobb inspirációt.

A megújulás jegyében ez a négy csillagjegy egy kis otthon-csinosítással üdvözli a beköszöntő évszakot. A tavaszi virágok már magukban hangsúlyos díszei egy lakásnak, mit kaspókkal, húsvéti dísztárgyakkal fokozhatunk is. Ha nagyobb léptékű változásra vágysz, a csillagjegyed alapján erre indulj.

zöld konyha tavasz

Fotó: Unsplash

Kos  – feltűnő neonfelirat

Tagadhatatlan tűz jegyű vagy. Imádod a fényeket, ragyogást, azaz a neonfény vagy felirat tökéletes kiegészítője lesz idén tavasszal az otthonodnak. Nosztalgikus tárgy, fényforrás, közben pedig egy teljesen egyedi dizájnelem. Tervezz egy pirosat a hálószobába, vagy keress egy vintage darabot az ócskapiacon. Lakásod éke lesz.

Bika – zöld tavasz a konyhában

Nagyon szereted a zöld árnyalatait, talán mert föld jegyű vagy. A konyha pedig az egyik kedvenc helyed a lakásban, enni és főzni is nagyon tudsz. A zöld konyha jelenleg aktuális trend, ennek jegyében újítsd meg a tiédet. Ha nem akarsz felújítani, keress üde zöld kiegészítőket, és szerezz be egy rakás zöldfűszert, ami hasznos és szép dísze lesz.

Ikrek – japandiban nyomulsz

A kettősség jegyében teljesen odavagy a japandiért, ami a japán és a skandináv lakberendezés ötvözete. Ha eddig a skandináv ment, nincs is más dolgod, mint beszerezni pár japán stílusú kiegészítőt. Az a legjobb a neutrális skandináv dizájnban, hogy némi extrával egyből a Fuji lábához varázsolod magad. Legyezőt a falra, virágzó cseresznyeágat egy vázába, és indulhat a banzáj!

Rák – vidéki kényelem

Kellemes, meleg, kényelmes otthonra vágysz. A vidéki angol cottage stílus teljesen passzol az elképzelésedhez és a személyiségedhez is. Virágos párnákkal, régiségboltokból összeszedett porcelánokkal – pláne, ha tavaszi virágokat ültetsz bele – remek hangulatot hozhatsz létre. Luxus, otthonos darabok és régi idők tárgyai: ezzel a keverékkel igazán megfogalmazhatod, ki vagy, és mennyire várod a tavaszt.

(via spruce)

Ez is érdekelhet faházikó Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top