Ezek a csillagjegyek kész érzelmi bombák

nlc | 2021. Augusztus 10.
Ismerős az a helyzet, amikor a párod a semmiből robbantja rád a balhét? Három csillagjegy különösen hajlamos erre, időzített bombaként várják a megfelelő pillanatot.

Vannak olyan emberek, akik imádják bonyolítani a saját életüket, és a legváratlanabb helyzetben is képesek drámát csinálni. Ismerd meg, mi zajlik ennek a három csillagjegynek a lelkében! Ha egyikük a párod, és képes vagy kezelni őt, értékelni fogja, és harmonikus párkapcsolat előtt álltok.

Fotó: Unsplash

Skorpió, a bosszúszomjas

Nem viseli jól az elutasítást, szeretne mindig ő irányítani. Ha nem így teszel, még a szeretteivel szemben is képes bosszút forralni, a maga módján. Iszonyatosan féltékeny típus, és kapóra jön neki, ha ezt szóba hozhatja. Az érzelmi zsarolás fegyverét húzza elő, és amikor már azt hiszed, lehiggadt: óriási balhét csinál. Várj, amíg tényleg megnyugszik, és utána tisztázd vele a helyzetet.

Bika, a tomboló vihar

Bár a nyugalom mintaképe, aki biztonságra vágyik, a lelkében sokszor viharok dúlnak. Igyekszik magában megoldani a problémákat, ezért mellette élve sem tudhatod, hogy mi zajlik a felszín alatt. Ha éppen belenyúlsz abba a témába, ami foglalkoztatja, hirtelen jön a kitörés – senki nem érti, hogyan képes a semmiből ekkora indulatokra! Beszélj vele többet az érzéseiről.

Rák, az igazi zsarnok

Érzelmes, együttérző: de gyakran túltengenek benne az érzések. A legbiztosabb párkapcsolatban is hajlamos szorongani attól, hogy elveszít, hogy véget ér a boldogság. Amikor bizonytalan, ő is az érzelmi zsarolást használja, igen magas fokon. Hatalmas hisztikkel, sírással próbál manipulálni, és sokszor nem szándékosan. Meg kell tanulnia kezelni az érzéseit, ebben segítheted.

(via talko)

Exit mobile version