A szexcsakra zavara párkapcsolati problémát is okoz

nlc | 2021. Augusztus 30.
A hét csakra a test hét energiaközpontja, tested középvonalában helyezkednek el fejtetőtől a farokcsontig.

Ha kibillensz az egyensúlyból, az élet bármilyen területén, vagy fizikailag, valamelyik csakrád jelezni fog. Nincs más dolgod, csak figyeld magad!

Fotó: Unsplash

1. A gyökércsakra zavarai

Az emésztőrendszerben, például székrekedés formájában mutatkozik. Önbizalomhiány, vagy valamilyen bizonytalanság van jelen az életedben, amin dolgoznod kell. Ha folyton fáradt vagy, nincs elég energiád, a gyökércsakrát kell egyensúlyba hozni.

2. A szexcsakra zavarai

Ha szaporítószervek és környéke mutat tüneteket, vagy a vizeletkiválasztás, húgyút problémás, az a szexcsakra zavarára utal. Lelki szinten a párkapcsolati bizonytalanságok, szexuális vágy csökkenése, de a kreativitás hiánya is ezt jelzi.

3. A köldökcsakra zavarai

Gyomorproblémák, vércukor- és étkezési zavarok jelzik. Krónikus fáradtsággal is járhat, lelki téren pedig az önértékelés, akaraterő, motiváció csökkenésével, elvesztésével.

4. A szívcsakra zavarai

Vérnyomás- és szívproblémák, autoimmun betegségek és légúti zavarok utalnak rá. Ha az intimitással, elköteleződéssel vannak gondjaid, vagy a magadból vagy magad felé irányuló szeretetet blokkolod, a szívcsakrán kell dolgoznod.

5. A torokcsakra zavarai

Ha pajzsmirigyproblémáid vannak, vagy állandóan gyulladt a mandulád, a torkod, a torokcsakrád kimerült állapotban van. Lelki szinten megoldatlan problémák, előtted tornyosuló akadályoktól való félelem mutatja a zavart.

6. A harmadik szem csakra zavarai

Fejfájás, migrén jelenléte keseríti meg az életed, ha ez a csakrád nem működik kiegyensúlyozottan. Depresszió, felborult hormonrendszer is utal rá, és akkor is itt keresd a problémát, ha elveszted a kapcsolatot a belső hangoddal, az intuícióddal.

7. A koronacsakra zavarai

Ha álmatlanság gyötör, rémálmaid vannak, de ha egyszerűen rosszul alszol, akkor is a koronacsakrával kell foglalkoznod. Komolyabb mentális zavarok is felléphetnek, de ha szétszórt vagy, zavart, képtelen az összpontosításra, mindenképp kezdj el dolgozni az egyensúlyon.

(via healthline)

Exit mobile version