nlc.hu
Horoszkóp

A színek megmutatják, a testedben hol a gond

Válassz egy színt, hogy megtudd: miben kell fejlődnöd

A színek nagy hatással bírnak az életedre. Színválasztásod azt is megmutatja, a személyiséged mely területén kell éppen dolgoznod.

Annak is hatása van a hangulatodra, hogy milyen színek vesznek körül, és az is, milyen színű ruhákat hordasz. Egyrészt kifejezik a személyiségedet, másrészt befolyásolják a hangulatodat, az érzelmeidet. Színek társulnak a csillagjegyekhez, és színek segítségével egyszerű, de hatásos gyertyamágiát végezhetsz nap mint nap.

nő színes szívvel

Fotó: Unsplash

Válassz egy színt

Elsőként nincs más dolgod, csak választani egy színt, majd megnézni, mivel van dolgod a választásod alapján. Szerezd be a megfelelő kristályt, és munkára fel!
Melyiket érzed most közel magadhoz?

  • lila
  • kék
  • türkiz
  • zöld
  • barna
  • narancs 
  • vörös

Lila: ametiszt – koronacsakra

A megértés, kozmikus tudatosság, megvilágosodás jelképe. Gondolkozz el, hogy mire vágysz az életben, és mit teszel érte. Higgy magadban és soha ne add fel a reményt, hogy képes vagy változni és cselekedni. Meditálj, képzeld el a jövőt.

Kék: azurit – homlokcsakra

A tisztánlátás, megérzések szimbóluma. Meg kell hallanod ismét az ösztöneidet, és hallgatni rájuk. Az intuíció fejleszthető, ezzel kell most foglalkoznod. Az első tapasztalatok megrendítőek lesznek, amikor felfedezed, hogy működnek a megérzéseid.

Türkiz: türkiz, vagy lápisz lazuli – torokcsakra

A kommunikáció, gyógyulás, kreativitás csakrája. Tanuld meg jobban kifejezni magad, szabadjára engedve az érzéseidet. Keresd meg azokat, akikkel kapcsolatban bánt, hogy félreértés miatt rossz ízzel szűnt meg a kapcsolat. Erősítsd a csakrát mantrákkal, énekléssel, vezess naplót, mondd ki az érzéseidet.

Zöld: aventurin – szívcsakra

A szeretet, az együttérzés és a remény szimbóluma. A legfőbb feladatod, hogy egyensúlyba hozd az adást és elfogadást. Ezt a harmóniát kell létrehoznod. Engedj el minden haragot, és bocsáss meg minden miatt, amiért harag van benned. Majd engedd útjára a szeretetet!

Barna: tigrisszem – napfonatcsakra

Az életenergia, az önmegvalósítás, az ego helye. Az önbizalmad, a magadba vetett hit növelésére van szükséged. Ha tudod, mit szeretnél, csak nincs erőd elindulni feléd, ezzel a csakrával van dolgod. Szembesítsd magad a gyengeségeiddel, és indulj el az erősségeid mentén.

Narancssárga: borostyán – szakrális csakra

A szexualitás, intimitás, az érzelmek csakrája. Az érzelmi megnyíláson, az intimitással való kapcsolaton kell dolgoznod. Ha a párkapcsolaton belül szexuális zavarok vannak, vagy neked vannak nehézségeid, ezeken is a szakrális csakrával dolgozva tudsz javítani. Beszélj nyíltan a pároddal, fogalmazd meg a szükségleteidet, elvárásaidat. Ha még mélyebben gyökerezik a probléma, vagy nagyon traumatikus, kérj szakértő segítséget.

Vörös: vörös jáspis – gyökércsakra

A biztonság, földelés, életösztön szimbóluma. A fizikai erőnlétért felelős csakra, a munka, a karrier is hozzá kötődik. Ezen a téren keresd a problémát: ha nincs munkád, hivatásod, vagy nagyon nem szereted amit csinálsz, a csakra elégtelensége miatt megbetegedéshez vezet. Fogadd el a hibáidat, keresd meg azt, amiben örömedet leled. Hozd egyensúlyba a munkát és az örömteli magánéletet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top