A sárguló falevelek megmutatják a jövődet a szerelemről

nlc | 2021. Szeptember 23.
Tegnap beköszöntött a csillagászati ősz, de a vele járó mágiáról nem késtél még le. Készülj a hétvégére, és tudd meg, hogyan alakul a szerelmi életed!

Az őszi napéjegyenlőség a Mérleg havába lépve, minden év szeptember 21–23. között következik be. Amikor a nappali világosság és az éji sötét egyenlő két részre osztja a napot, mindig alkalmas valamilyen mágiára, önmagadba tartó utazásra. Az őszi napforduló egyik varázslata, amit a természeti népek végeznek, a bölcsesség varázslat, a másik pedig egy egyszerű szerelmi mágia.

Ősz, falevelek, szerelem, mágia, szerelmi varázslat

Bölcsességvarázs az ősz gyümölcseivel

Otthonodban is végezheted, de kertben, vagy erdőben a füst miatt praktikusabb, és közelebb érzed magad a természethez.
Tűzálló tálba helyezz faszenet, legyen nálad egy lila gyertya, szurokfű és egy alma és egy kés. Rajzold meg a varázsköröd, vagy egy pentagramot magad köré. Akár oltárt is készíthetsz az ősz gyümölcseivel, őszi falevelekkel, ahonnan elveszed majd az almát. Gyújtsd meg az égő gyertyával a faszenet, majd az izzó parázsra szórj szurokfüvet. Találd meg közben, és fogalmazd meg magadban a mantrádat: amivel közelebb kerülsz a spiritualitásodhoz, vagy az univerzum bölcsességéhez.
A szurokfű füstje fölött vágd keresztbe az almát, és vedd ki hat magját, amit elfogyasztasz. Képzeld el, ahogy magadba fogadod a tudást, az pedig részeddé válik. Egyre mélyebbre hatol, kigyökerezik. Használd ezt az őszi, téli befelé fordulás, önmagadba nézés kapujaként, kezdd el az utazást.

Szerelmi varázslat lehullott levelekkel

Menj erdőbe sétálni, vagy színes levelű fák közé egy parkba, legyen nálad tűfilc, vagy toll. Használd ezt az időt, mint egy meditációt: sétálj lassan, figyeld a légzésedet, érzéseidet. Nézegesd meg a leveleket, elmélkedj el a természet változásán. Majd tedd fel a kívánt kérdést a szerelmi életeddel kapcsolatban, ezután válassz ki alapos keresés után öt falevelet. Használd az intuíciódat a keresésben, és a válaszadásban is. Írj fel a levelekre öt lehetséges választ, ne siesd el! Majd állj föl egy magaslatra, és dobd fel a leveleket, amennyire csak tudod. Amelyik levél a legközelebb hull hozzád, az válik valóra a közeljövőben.

(via rituals)

Exit mobile version