Tudj meg mindent a levegő elemű csillagjegyekről!

nlc | 2021. Október 23.
Víz, tűz, föld, levegő – minden csillagjegy e négy elem egyikének a hatása alatt áll, és meghatározza azoknak a személyiségét.

Az ősemelek szerinti besorolást nagyon sok rendszer használja. Ősi gyógyító módszerek, keleti filozófiai rendszerek szerint a négy (vagy öt elem) egyensúlya határozza meg fizikai- és lelki egészségünket, de ezek arányain múlik az is, hogy milyen a személyiségünk.

Fotó: Unsplash

A három levegő elemű csillagjegy

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő, azaz a levegő jelek esetében leginkább az intellektuális és mentális energiák vannak a középpontban. Folyton gondolkodnak, elemeznek, és ami nagyon jellemző rájuk: nagyon könnyen elunják magukat. Mindig szükségük van inspiráló kérdésekre, szenvedélyes vitákra.

Miben erősek?

A gondolkodás, a logika erősen jelen van az életükben. Nagyon jól kommunikálnak, igazi társasági és társas lények. Kiválóan ösztönöznek, inspirálnak másokat. Őszinték, szókimondók, bár ezt nem fogadja mindenki kitörő örömmel.

Mik a gyengeségeik?

Ami előnyük lehet, az hátrányukra is válhat: hajlamosak túlgondolni a dolgokat. Ez határozatlansággá válhat, azaz gyakran döntésképtelenek. Időnként pedig megbízhatatlanok, mert egyszerűen úgy gondolják, bizonyos szabályok rájuk nem vonatkoznak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Rugalmas, bármikor képes megújulni. Nagyszerűen szervez és kovácsol össze közösségeket, és mivel a kommunikáció bolygója, a Merkúr uralja, soha nincs gondja azzal, hogyan fejezze ki magát.
Kíváncsi mindenre, nem ítélkezik, képes a dolgokat több szemszögből vizsgálni. Nagyon könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Elbűvölő és kedves társasági lény, akár az Ikrek. Habár ő nincs mindenkivel annyira jóban, válogatósabb, és kevés embert tart igazi barátjának. A Vénusz uralja őt, a szépség bolygója, ezért szereti annyira a Mérleg luxust, a szépséget, a művészeteket.
Kiváló diplomata, mindig az arany középutat, a békét és a harmóniát keresi: ezért nem is szívesen konfrontálódik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Szaturnusz, a rend és fegyelem bolygója teszi képessé, hogy a dolgok mögé lásson. Újító elme, képes meglátni a kapcsolatot a világ dolgai között, és folyton valami újon gondolkodik. Nem követ másokat, inkább őt követik, már aki képes a lépést tartani vele.
Önálló, erős, makacs személyi, aki nagyon önérzetes. Ezért nehezen alkalmazkodik, és azt is nehezen hagyja, hogy hozzá alkalmazkodjanak.

(via herway)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version