4 csillagjegynek be kell látnia, mi az igazán fontos a párkapcsolatban

nlc | 2021. November 09.
Minden párkapcsolatban van olyan hullámvölgy, amikor ismét meg kell keresi az értékeket. Tedd ezt te is, kettőtök boldogságáért!

Bármekkora szerelemmel indul egy kapcsolat, mindig eljön az a pont, ahol lekerül a kezdeti rózsaszín szemüveg. A hétköznapoknak is megvannak a maga szépségei, és ti is ugyanolyan fontosak lehettek egymásnak: de el kell fogadni a változást. Sőt, meg kell találni a szépségeit!

A nehézségek a szerelemeben összekovácsolhatnak / Fotó: Unsplash

Kos – egyre több az eltérés

Most már látod, miben különböztök, és ez néha zavar. Ezt ne éld meg hátrányként! Gondolj arra, hogy külön-külön minél többet adtok a közösbe, annál jobb lesz. Azt nézd, hogy melyikőtök milyen pluszt visz a kapcsolatba, és örül a sokszínűségnek.

Ikrek – nem ért meg igazán

Úgy érzed, a szerelmed nem érti, hogy mit szeretnél, és ezért néha feleslegesen vitatkozol vele. Higgadj le, és gondolt át: te tudod, hogy mire vágysz valóban? Elmondod ezt neki, úgy, hogy megértse? Ezeket a kérdéseket tisztázd, majd beszéld meg vele. Az ilyen beszélgetések viszik előrébb a kapcsolatot.

Oroszlán – túl komolyan vesz

Nagyon sok olyat mondasz a pillanat hevében, amire később nem is emlékszel. Aztán kikéred magadnak, hogy a párod számonkér rajtad dolgokat! Fogadd el, hogy neki a kimondott szó fontosabb, mint neked. Találjátok meg a középutat, ami mindkettőtöknek járható: olyat ígérj, amit be is tudsz tartani.

Mérleg – mások a céljaitok

Egyre jobban az az érzésed, hogy ellenkező irányba haladtok. Valóban eltérő az irány? Vagy tulajdonképpen azonos cél felé haladtok, csak másképp? Nem baj az, ha a kapcsolatban eltérő dolgokat akartok. De beszéljétek meg, ki mit szeretne, és legyenek közös tervek is, amik összekovácsolnak.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version