Edd magad egészségesre a csillagjegyed szerint!

nlc | 2021. November 15.
A négy őselem a személyiségeden, külső tulajdonságaidon túl az egészségi állapotodat is meghatározza. Ha figyelembe veszed, az étkezéssel is tehetsz érte.

Föld, tűz, víz és levegő – ebbe a négy őselem csoportba sorolhatók a csillagjegyek. A négy elem tulajdonságai fellelhetők az egyes csillagjegyek jellemzői között, és ha egészséges életre vágysz, érdemes akkor is tekintettel lenni rájuk. A négy elemet számos természeti nép, és keleti filozófiai- és egészségmegőrző rendszer alapul veszi. Pár perces gyakorlással is harmóniába hozhatod a testben lévő elemeket, és az étkezésedben is figyelhetsz rá: mit ajánl a te őselemed.

Az egészséges étel is okozhat ekkora örömet / Fotó: Unsplash

Föld elem: Bika, Szűz, Bak

A föld elem a csontrendszert és a salaktalanítást szabályozza. Ez utóbbi miatt a föld csillagjegyek hajlamosak lehetnek a hízásra, viszont erős, ellenálló szervezetük van. A többi jegynél kevésbé hajlamosak megfázásra, influenzára.

Víz elem: Rák, Skorpió, Halak

A víz elem határozza meg a keringési rendszer, a nyirokrendszer és a folyadékok állapotát a testben. Az elemhez tartozó csillagjegyek rendkívül érzékenyek a környezetei változásokra, mind fizikailag, mind lelkileg.

Tűz elem: Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz elem szülöttei igen szerencsések: az ő szervezetük áll ellen a legjobban a fertőzések, vírusok ellen. A tűz a felelős az emésztésért, az immunrendszerért.

Levegő elem: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Az idegrendszer, a mozgás és a légzés szabályozója a levegő elem. A három csillagjegy szülöttei könnyen megbetegszenek, a légzőszervi betegségek leginkább őket sújtják, és gyakran türelmetlenek kivárni a teljes gyógyulást, ami visszaesést okoz.

(via dailylife)

Exit mobile version