nlc.hu
Horoszkóp

Esti rutin víz jegyűeknek

A víz jegyűeknek így lesz igazán szép az álom

Az elalvás előtti szokásaid nagyban meghatározzák, hogy milyen lesz az éjszakád. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás az egészséged egyik alappillére.

A megfelelő esti rutin célja, hogy annyit és úgy aludjál, ahogy éppen a szervezetednek szüksége van rá. Ez az időszak legyen a vízválasztó. A dolgos, feszült vagy zaklatott nap után jöjjön az ellazulás, a csillagjegyedhez legjobban passzoló módon.

este forrásban fürdő ellazult férfi

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Magadba szívod mindenki búját-bánatát. Idegeneknek segítesz az utcán, és téged talál meg minden ismerősöd, hogy kiöntsék a lelküket. Te pedig bármikor készen állsz tenni értük. Ez nagyon szép dolog, de hidd el, a nap végére igencsak kifáradsz. Nem testileg, hanem lelkileg megterhelő számodra mások problémáit kezelni. Ahhoz, hogy el tudj lazulni, és a tudatalattid ne mások gondjain dolgozzon éjjel, meg kell találnod a magad módszerét. Ígérd meg, hogy minden egyes nap, késő délután adsz magadnak fél órát. Nézz egy kedves sorozatot, olvass, főzz teát, szép szertartásosan. Ez lesz a kapcsoló, amivel átváltasz otthoni, pihenő üzemmódba.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az adott nap eseményei késő éjjelig zakatolnak a fejedben. Képes vagy magad a legapróbb dolog miatt is hibáztatni, és amikor már azt hiszed, lecsillapodtál, villámcsapásként jön egy újabb gondolat: „Mi lett volna, ha…?” El kell engedned a megtörtént dolgokat. Erősítsd meg magadban, hogy ez a te időd, ma minden lenyugszik, és holnap újult erővel vágsz a teendőkbe. Találj magadnak megerősítő mondatot, és zuhanyozz egyet, ami közben meditálhatsz is. Tedd el magad másnapra: amikor magabiztosan és erősen ébredsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzelmes vagy, tele álmodozással, vágyakkal. Hogy helyére tedd a dolgokat, vezess naplót. Legyen ez az esti pihenésed, ami hozzásegít a nyugodt alváshoz. Írd le az érzéseidet, céljaidat. Csoportosítsd a teendőket, de vezethetsz hálanaplót is. Kívülről nézve a leírtakat, reálisabban látod az életedet, megoldások is felbukkannak. Azzal, hogy leírod a gondolataidat, terápiás megkönnyebbülésben lesz részed. Ezután jutalmazd meg magad egy relaxációt segítő illóolajjal. Pár hét után már az első illatfoszlány is elég lesz ahhoz, hogy mosolyogva állj készen a pihentető alvásra.

(via bodyandsoul)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top