nlc.hu
Horoszkóp

Esti rutin tűz jegyűeknek

Ezzel az esti rutinnal zárd a napot, ha tűz jegyű vagy

A tökéletes esti rutin igenis létezik! Nem kell hozzá más, csak a csillagjegyed. Garantáltan üdébben ébredsz, mint Hófehérke, ha figyelembe veszed.

A legtöbbünket az készíti ki igazán a mindennapok taposómalmában, hogy nem bírunk leállni. Munka közben villámként csapnak a gondolataink közé az otthoni tennivalók, este pedig, amikor csak lazítani kéne, jönnek a munkahelyi dolgokkal kapcsolatos feladatok, és nem hagynak nyugodni. A csillagjegyed segítségével húzd meg a határt, ahol ez a két világ kettéválik. Így lehetsz kipihent és energikus.

pihenés, lábak forró itallal téli kandalló előtt

Fotó: Pixabay

Kos (március 20. – április 19.)

Minden csillagjegyek vezetőjeként folyton kihívásokat keresel. De ha nem tanulsz meg lecsillapodni, könnyen kiégsz. Ahhoz, hogy mindennap megfelelően kipihend magad, meg kell húznod egy határt. Amikor befejezed a munkát, akkor a fejedben is legyen vége. Fogadd el, hogy egy nap alatt nem fejezhető be minden, tedd el másnapra a tennivalókat és a telefont is csak a magánéletre használd. De ne feledkezz bele a közösségi oldalak görgetésébe, égeti a perceket. Helyette inkább égess kalóriát. Egy kiadós flow-jóga óra vagy tánclecke kifáraszt és elűzi a feszültséget. Lefekvés előtt igyál egy csésze kamillateát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szenvedélyes, kreatív és teátrális oldalad van egész nap fókuszban. Felfokozottan élsz, nehéz átkapcsolnod pihenő és háttérbe húzódó üzemmódba. Ezt a kapcsolót kell megtalálnod, például egy hosszú, meleg zuhany vagy kádfürdő formájában. Az áramló víz kimossa belőled a stresszt, megnyugtatja csapongó gondolataidat. Attól, hogy nem égsz ezer fokon, még mindig lehetsz a középpontban! Az ázás után masszírozd át magad egy finom olajjal, tegyél fel arcmaszkot. Tervezd el, mit fogsz másnap viselni. Ha ennyi kényeztetéssel zárod a napot, édes lesz az álom, másnap pedig ragyogni fogsz.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Válaszd el a napodat a munka és otthon között. Amikor tudsz, iktass be egy futást. Vagy sétálj haza nagy kerülővel, fedezd fel a környéket, mintha először látnád és szívd magadba a nap utolsó sugarait. Ez lesz a határvonal számodra, ami után már csak a pihenés és lazítás következhet. Élvezd az otthonod melegét, dobj össze egy finom, gyors vacsorát. Egy pohár borral kiegészítve merülj el az utazási videók és természetfilmek világában. Miközben csodálod a nagyvilágot, talán megtalálod a következő úti célodat. Álmodozz róla, másnap pedig feltöltődve indulhatsz az új célok felé.

(via bodyandsoul)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top