Horoszkóp

5 csillagjegy, aki nagyon nem bírja a stresszt

Mindenkinek más a stressztűrő képessége. Egyesek már apró feszültségtől is órákig zaklatott állapotban vannak, míg mások az életüket befolyásoló negatív eseményeket is könnyedén veszik.

Akik a legkevésbé tűrik a stresszt, általában nem tudnak párhuzamosan több dologra figyelni. Ők azok, akik magukba fordulnak a komolyabb döntések előtt, és a kisebb döntési helyzetek is összezavarják őket. A stressz okozta feszültség nem csupán egy mentális tünet, a testi egészségre is nagy hatással van, többnyire negatív irányba. 
Ezért a legfontosabb, hogy ne emészd magad, ha nehéz helyzetbe kerülsz! Örömteli, ha jó vagy problémamegoldásban, és a stressz egy normál velejárója az életednek, ami nem befolyásol túlzottan. Ez esetben segíts ennek az 5 csillagjegynek, hogy mielőbb kikeveredjenek a nyomás alól. 

segíti

Fotó: Pixabay

1. Ikrek: minden döntés stresszeli

A legapróbb döntési helyzet is képes őt stresszben tartani, például, hogy „mi legyen vacsorára?” Nem beszélve a komoly helyzetekről, mint egy állásinterjú, vagy lakásvásárlás. Magában azon pörög, hogy vajon ő elég jó-e valamihez, vagy milyen rejtett dolgok derülnek ki. Egy dolgot biztosan nem csinál: nem lép hátra egyet, és nem vesz nagy levegőt. Ebben tudsz segíteni neki, hogy tanuljon meg relaxálni, és távolról nézni a dolgokat. Ha megtanulja, nyugodtabb lesz az élete.

2. Rák: mások problémái az ő problémái

Mások életén stresszel a legtöbbet. Mindenki bevonja őt a legmélyebb dolgaiba, empatikus és megértő személye miatt. Így mások problémái az övéi lesznek, amiken folyton emészti magát. A saját gondjával is próbál foglalkozni, aztán emiatt meg lelkifurdalása lesz, hogy magára szánta a drága időt. Segíts neki megerősíteni magában: mások élete nem az övé! Ő nem felelős értük, nem oldhatja meg mindenki helyett a gondokat, Kezdjen el magával foglalkozni, kicsit kényeztesse magát, és könnyebb lesz neki.

3. Szűz: a tökéletlenségen szorong

A tökéletességre való törekvés miatt feszült. Mindig a legjobb akar lenni, a legjobb barát, a legjobb szerető, a legjobb anya. Ez az állandó törekvés akár súlyos tüneteket is okozhat nála, ha nem pihen meg, darabokra hullhat. Pszichésen és fizikailag is. Nem lehet folyton hibátlannak lenni, ezt kell megtanulnia. Abban támogathatod, hogy elfogadja, a dolgok és az emberek nem tökéletesek, ahogyan ő sem az. De nem is úgy lesz az, hogy közben tönkreteszi magát. Meg tudja csinálni, csak el kell határoznia.

4. Vízöntő: az univerzum nyomja a vállát

A világ nagy gondjai nyomasztják. Az emberiség sorsa, a klímaváltozás, a kihaló állatfajok. Ő nem kicsiben játszik: az univerzum problémái nyomják a vállát. Alapvetően szorongó természetű, így csak magát hergeli, amikor úgy érzi, nincs befolyása ezekre. Javít a helyzetén, ha sikerül olyan munkát végeznie, ami segít jobbá tenni a világot. Környezetvédelem, emberi jogok. De előbb rá kell jönnie, ő a maga életében főnök. Ebben segíthetsz neki. Irányítsa a saját sorsát, utána pedig továbbléphet, irány a nagyvilág.

5. Halak: kevésnek érzi magát

A Rákkal együtt ők a két legérzékenyebb jegy, de míg az előbbi másokon, ő saját magán szorong. Intuitív, álmodozó és gondoskodó. Szeretne megfelelni mindenkinek. Szerelmének, a családnak, az összes munkatársnak. Ő a „bocsánat, hogy élek” típus, pedig senki nem ad rá okot. Támogasd őt, hogy megértse: teljesen megfelelő minden területen. Senki nem érzi túl kevésnek őt, és mindenki kedveli. Hagyja abba az önostorozást, hogy semmit nem ér, és nem próbálkozik elég keményen, ez mind butaság. Amint elkezdi értékelni magát, alábbhagy a szorongása is.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet felszabadultak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top