Válassz egy kristályt, és tudd meg, mi vár rád!

nlc | 2021. November 17.
Négy csodás hatású kristályt hoztunk neked, és nincs más dolgod: csak kiválasztani, éppen most, melyiket érzed magadhoz közel.

Az ásványi kristályok kiválasztásánál mindig szempont, hogy mit súgnak az ösztöneid. Amikor tudod, hogy milyen fajtájú követ szeretnél, akkor is vedd őket a kezedbe, fogd egy kicsit, és hallgass a belső hangra: tudni fogod, melyik darab adja ki a neked szükséges rezgéseket.
Most négy ásvány képét láthatod, nézd meg őket, és válaszd ki: melyik az, ami igazán vonzza a tekinteted?

Válassz egy követ, és tudd meg, mit hoz a jövő!

1. Zöld aventurin

A zöld a siker színe, és az aventurin energiája a szerencsés megvalósítás felé terel. Ne hagyd, hogy a folyton előbukkanó ötleteid a semmibe vesszenek. Írd le, ami foglalkoztat, és fogalmazd meg, hogyan befolyásolja az életed. Az álmod valóra válhat, de el kell kezdeni megvalósítani. A mai nap legyen az első, amikor lépést teszel felé. Ne ijedj meg a negatív hatásoktól, változásoktól, használd őket, fejlődj általuk.

2. Narancssárga karneol

A narancssárga fény, a nap színe, a tiszta energiáé. Különös erők érkeznek az életedbe, úgy érezheted, megújultál, felfrissültél. Használd ezt fejlődésre, előrelépésre! Segíts másoknak, akik kevésbé érzik magukat jól, és te is tartsd fönt ezt a szárnyalást. Az öröm, a vidámság időszaka következik, de ne felejtsd el közben, hogy az élet nem csak mókából áll.

3. Türkiz kő

A gyógyulás, a béke érkezik meg hozzád. Most minden lelki sebednek búcsút inthetsz, és fel kell készülnöd rá, hogy ezzel megkezdődik a testi jobbulás. Ami eddig panaszt okozott, az el fog múlni. Bármilyen furcsa, de a betegséghez, traumákhoz is ragaszkodik az ember: most lehetőséget kapsz, hogy mindent elengedj, ami hátráltat. Adj utat a békének, harmóniának!

4. Rózsaszín rózsakvarc

A szeretet energiáját közvetíti a rózsakvarc. Az érzelmeid felerősödnek, helyére kerülnek. Ne lepődj meg, ha a szeretteiddel szorosabbá válik a kapcsolatod, vagy egyedülállóként nyitottabbá válsz a szerelemre. A rózsakvarc a szív köve, olyan érzelmek felszínre törését jelzi most, amikre nem is számítottál, hogy benned vannak. Tanulj meg együtt élni velük, és élvezni azokat.

(via foreverconscious)

Exit mobile version