nlc.hu
Horoszkóp

Íme a hónapok szerinti születésköved

Ismerd meg a születésed szerinti szerencsekövet!

A születésed hónapja határozza meg, hogy melyik ásvány lesz segítségedre a kiteljesedésben. Hordd magaddal, és érezd a hatását.

Ha eddig nem dolgoztál ásványokkal, kristályokkal, itt az ideje, hogy megismerd, melyik lesz a legjobb társad. Egy apró kő beszerzése nem igényel nagy befektetést, de annál erősebb hatással lehet az életed minden területére. Az egészségi állapotodat és a hangulatodat is javíthatod ásványokkal, nem csak azokkal, amiket most ajánlunk. A kő kiválasztásánál nagy szerepet játszik az intuíció. Ha kristályt vásárolsz, lehet, hogy megtetszik valamelyik, vagy a tenyeredbe fogva kellemes érzés jár át. Hallgass a „kő hívására” és a belső hangra! Az életben mindig jól jön, ha megtanulod követni a megérzéseidet.

kristályok ásványok gyógynövények egy tálon

Fotó: Unsplash

Május – smaragd

Fő ereje: az újjászületést szimbolizálja, bölcsességet hoz és a szeretetet felerősíti.
A hónap szülöttei hajlamosak magukat előtérbe helyezni. A saját érzelmeik, gondolataik sokkal fontosabbak mindenki másénál. Nem önzésről van szó, egyszerűen így látják a világot. A smaragd viszont segít helyére tenni az értékrendet, nagylelkűvé tenni használóját. Ha nem tudnak mégsem felülkerekedni az alapvető hozzáállásukon, könnyen magukba fordulóvá és magányossá válhatnak. Ezen kell dolgozniuk, az ásványok segítségével is,

Június – alexandrit

Fő ereje: szerencsét hoz, segít megtalálni az utat a szerelemben.
A júniusban születettek igazán vonzó személyiségek, akik bármibe kezdenek, az elismerést vált ki a környezetükből. Nyitott, kedves és megnyerő személyek, impozáns külső adottságokkal. Az alexandrit segít nekik elfogadni az érzelmeiket, rávezetni, hogy az érzések szabadon engedése nem jelent gyengeséget. A júniusiak függetlenek, okosak, de szükségük van segítségre, hogy megtalálják az életcéljukat és érvényesítsék tehetségüket. A születéskövük ebben a belső munkában is támogatja őket.

Július – rubin

Fő ereje: jólétet hoz és szerencsét, segíti a szeretet áramlását.
Legfőbb jellemzője a júliusiaknak, hogy teljesen maguk elé helyezik mások boldogságát. Közben a saját értékeiket alábecsülik, de ebben segít a születéskövük. A rubin tisztánlátást hoz a barátságok és egyéb kapcsolatok terén, így nem csupán az emberi kapcsolatok kerülnek a helyükre, de önmaguk megítélése is, azok tükrében. Fontos nekik a becsület, egy júliusi adott szava többet ér bármilyen kőbe vésett ígéretnél, soha nem fogja megszegni.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top