Ez a szerelmespár soha nem fog unatkozni

nlc | 2021. December 01.
Tűz és víz, de mégis remek páros alakulhat ebből a kettősből. A titokzatos Skorpió és a kalandvágyó Nyilas izgalmas kapcsolatát elemezzük.

Látszólag nincs túl sok közös a két szomszédos csillagjegyben. A Skorpió (október 23. – november 21.) a felszínen titokzatos és belevaló, viszont a mély érzéseit a szeretteinek tartogatja, és nekik nem fél megmutatni a gyengeségeit. Míg a Nyilas (november 22. – december 21.) a fordítottja: könnyen barátkozik, rengeteget fecseg, viszont éppen az érzéseit és a belső világát nem tudja kimutatni. Vajon hogyan alakul a párkapcsolatuk?

Fotó: Unsplash

Így indul a románc

Kapcsolatuk barátsággal indul. A Nyilas szórakoztatja a Skorpiót, míg ez utóbbi sikerrel viszi őt a beszélgetés mélyebb rétegeibe. A Nyilas tiszteli, hogy a Skorpió ennyire empatikus, és nem hozzák zavarba az érzelmek. Míg a Skorpió izgalmasnak találja, hogy valaki ennyire könnyedén veszi az életet.  Amikor közel kerülnek egymáshoz, a Nyilas vonzereje és a Skorpió szenvedélye egyértelműen a hálószobába sodorja őket.

Szexuális összhang

Nagyon felszabadultak ebben a kapcsolatban. Egyikük sem szégyenlős, mindkettő szenvedélyes. Változatos, izgalmas szexuális életre számíthatnak, ahol nem félnek megmutatni a rejtett vágyaikat, és bármi újdonságot kérni a partnerüktől.

Érzelmi összhang

Nagyon különbözőek, és nehezen találják meg a középutat. A Nyilas előbb cselekszik, mint gondolkodik, és nem foglalkozik az érzelmekkel. A Skorpió hiába jelenti ki, hogy ez egy felszínes, testi kapcsolat, kötődni kezd, és könnyen megsérülhet. Ha pedig ő megsérül, onnan nehéz a visszaút.

Problémák és megoldások a kapcsolatukban

A Nyilas mindig könnyebb, rugalmasabb lesz ebben a kapcsolatban, míg a Skorpió érzelmeket és stabilitást szeretne. Előbb vagy utóbb elkezd birtoklóvá és féltékennyé válni, ami vészjelzés a független és szabadságvágyó Nyilasnak.
Ha a Nyilas valóban szereti őt, csak nem néz szembe az érzelmeivel, van esély a hosszú, harmonikus kapcsolatra. Ha felfedi az érzéseit, a Skorpiónak meg kell tanulnia, hogy a Nyilasnak térre van szüksége, ami nem jelent hűtlenséget, vagy érzéketlenséget.
Ekkor egy csodás, sok szexszel, szórakozással, kalanddal és szenvedéllyel teli életnek néznek elébe.

(via bustle)

Exit mobile version