nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilasnak velük lesz a legjobb a szex

3 csillagjegy, akivel a Nyilas igazán passzol az ágyban

Ha egy szót kell keresnünk a Nyilasra, ami kifejezi a személyiségét, az nem más, mint a kaland. Izgalmak a nagyvilágban, izgalmak a hálószobában: de ki az ideális partner neki?

Egyértelmű, hogy a Nyilas (november 22. – december 21.) a csillagjegyek nagy kalandora. A hódítás a lételeme, nyughatatlan utazóként újabb és újabb világokat akar megismerni, újabb emberekkel akar szórakozni, és persze, minél többet elcsábítani. Mivel elköteleződni nem vágyik, ezért annyi a fontos számára: az illetővel lehessen társalogni, nevetni és nagyokat szeretkezni. Hogy kik ebben a tökéletes partnerek? Lássuk!

nő és férfi testek

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nyitott vagy az ágyban, nem esik nehezedre már első alkalommal kifejezni, mit szeretnél. A Nyilas pedig imádja ezt, hiszen örömöt okozni ugyanannyira szeret, mint kapni. Vígan vágsz bele vele együtt minden újdonságba, és hacsak nincs őrült vonzerő köztetek, a könnyed testi kapcsolat sincs ellenedre. Spontán és kalandos kapcsolat, unalmas percek nélkül – amibe nem kell különösképp elmélyülni egyikőtöknek sem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Erőteljes köztetek a kémia, szinte forr a levegő az első pillanattól. Két merész, szenvedélyes, mindenre elszánt tűz jegy találkozik. Imponál, hogy hozzád hasonlóan egy exhibicionista, élvhajhász alakba botlottál, akivel minden vágyadat megvalósíthatod. Olyan erős kapocs ez, ami hosszútávú reményeket hoz… a kérdés csupán, hogy két ekkora egó hogyan működik együtt, ha lecsendesednek a hormonok. Egy biztos: a szex sokáig ennyi marad.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Elsőre nem tűntök összeillő párosnak, de intellektuálisan izgatóan hat rád a Nyilas. Te is szárnyaló gondolkodású, független, újító lélek vagy, és ezt mind megtalálod benne is. Vonzó számodra a Nyilas friss, nyers energiája, az őszintesége. Kimondjátok, amit szeretnétek, de azt is, ha valami nem tetszik. Bármilyen tökéletesen hangzik el, teljesen eltérőek az életcéljaitok. Emiatt kettéválnak az útjaitok, legfeljebb marad a fergeteges alkalmi szex.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top