nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy így mutatja ki az érzéseit

Lángolóan szerelmesek az őszi csillagjegyek

Nem mindenki ad egyértelmű jelzéseket, még izzó szenvedély esetén sem. Az ősz csillagjegyei közt is akad, akinek bátorításra van szüksége.

Volt már olyan randevú az életedben, amit nem tudtál hová tenni? Ilyenkor számos kérdés merül fel. Vajon játszmázik? Vagy nem tetszem neki? Még az is előfordulhat, hogy a második találka után sem elég egyértelmű a helyzet: ilyenkor hallgass az ösztöneidre. Próbálkozni, vagy elengedni jobb?

szerelmespár a tetőn

Szerelem a világ fölött / Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Meglehetősen visszafogott ismerkedéskor. Ha zavarba jön, unalmas dolgokról kezd zagyválni, vagy magabiztosan a munkájáról mesél, biztosan tetszel neki. Rajtad áll a dolog: ha szeretnéd vele folytatni, legyél határozott. Következő alkalommal már ő sem lesz ilyen félszeg.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Bámulatos partner, a romantikus találkozások híve, csodásan udvarol. Ha elhív a második, harmadik alkalomra is, egyértelmű: nagyon vonzónak talál. Kölcsönös tisztelet és megértés – ez lesz vele való hosszú, forró kapcsolat biztos alapja.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ő nem fog kertelni. Elmondja, mire vágyik éppen – ami lehet szex, de lehet egy életetek végéig tartó kapcsolat. Egy biztos: ha sokat kérdez rólad, és komolyabb témákról is szó esik, érdekled őt. Nem fog elengedni, ha igazán akar, szenvedélyes, mély szerelem bontakozik ki kettőtök között.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Magabiztos, szórakoztató partner, aki mindenre nyitott. Nagyon szeretne elcsábítani, és van is ebben gyakorlata… de néha mintha ügyetlen lenne. Innen már tudhatod, nagyon tetszel neki! Ha hatalmasakat nevet veled, nyert ügyed van. A legfontosabb neki, hogy a szerelme megnevetteti jóban, rosszban.

(via relrules)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top