nlc.hu
Horoszkóp

Ők lesznek a Bika, a Szűz és a Bak lelki társai

Köztük találod meg a lelki társad, ha föld jegyű vagy

Minden szerelemre vágyó a lelki társa után sóvárog.. Könnyebb a keresés, ha tudod, kik lehetnek azok.

A lelki társat nem egyszerű megtalálnod, de nem lehetetlen feladat. Jó, ha tisztában vagy vele, milyen jelzésekre kell figyelned. Természetesen az óriási összhang ellenére is lehetnek zördülők, így ha megtaláltad, utána is dolgoznod kell a kapcsolatért.

szerelmespár naplementében

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Legfontosabb számodra a hűség és a bizalom. Egy biztonságos, de gyönyörű közös életre vágysz jövendőbeliddel, akitől elvárod, hogy ugyanúgy dolgozzon meg a kapcsolatért. Tisztában vagy vele, hogy nem elég örülni az öledbe hullott szerencsének. Tenni is kell érte, hogy a kapcsolat izgalmas, lángoló maradjon.
Lelki társadat a Rák és a Szűz jegyűek közt találod meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A legfontosabb, hogy leendő társad hasonló intellektussal rendelkezzen, mint te. Képesek legyetek nap mint nap izgalmas beszélgetésekre, együtt felfedezhessétek fel a világot. Nem mindent felégető lángolást keresel, hanem hosszú, gyengéd kapcsolatot.
A Bakok és a Skorpiók között találod meg, akit keresel.

Bak (december 22. – január 19.)

Okos is legyen és szép is – ezek a kezdeti elvárásaid. De a legnehezebb a bizalom kérdése, nagyon nehezen engeded el magad, és mutatod meg az érzéseidet. Ha ez is megvan, már csak az kell, hogy együtt tudjatok kitűzni célokat, és dolgozni értük: vállt vállnak vetve.
A lelki társad a Bika vagy a Szűz csillagjegyek között vár rád.

(via Bustle)

Ezt olvastad már?

Ismerd fel a lelki társadat!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top