nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Nyilas

Félelem az elköteleződéstől, kettős mérce és könnyelmű ígéretek... Többek között ezekkel teszi tönkre a párkapcsolatait a Nyilas.

A Nyilas szenvedélyes, impulzív és kalandvágyó csillagjegy, azonban ha hosszú távú, stabil párkapcsolatot akar kialakítani, muszáj némileg lecsillapodnia…

Hamar elunják magukat

A Nyilasok rendkívül nehezen viselik a megszokást és a monotóniát, folyamatosan igénylik a friss, spontán impulzusokat, újdonságokat. Leggyakrabban éppen emiatt nem képesek tartós párkapcsolatban létezni. A mindennapok rutinját fojtogatónak érzik, még szeretetteljes közegben is, és ha elunják magukat, ami bizony könnyen megtörténik, inkább tovább állnak, mint hogy kellő türelemmel dolgoznának a kapcsolaton.

Félnek az elköteleződéstől

A jegy szülötteinek lételeme a függetlenség, épp ezért kevés dolog rémíti meg őket annyira, mint az elköteleződés gondolata és az, hogy egy másik emberhez alkalmazkodva kell élniük. Erre legfeljebb csak akkor vehetők rá, ha a másik fél sokkal több kompromisszumot hajlandó megkötni, mint ők maguk. 

Mindent jobban tudnak

Mivel nagyon nyitottak és tájékozottak, meg vannak győződve arról, hogy mindig, mindent jobban tudnak másoknál. Ezt a partnerükkel is folyton éreztetik, ami feszültségek és frusztrációk forrása lehet.

Párkapcsolati konfliktus

Fotó: Getty Images

Figyelmen kívül hagyják a problémákat

A Nyilasok egyik védjegye a végtelen optimizmus, ami alapvetően persze pozitív tulajdonság, ám esetükben olykor a túlzásokig fajul. A jegy szülötteire jellemző, hogy rózsaszín szemüvegen át nézik a világot és nem hajlandók meglátni a valós problémákat sem. Ezek feltárása és a közös megoldás keresése pedig a kapcsolatok kommunikációjának meghatározó része.

Kettős mércével mérnek

A jegy szülöttei kettős mérce szerint gondolkoznak: a partnerükkel szemben meglehetősen kritikusak és könnyen ítélkeznek felette, ráadásul nem is épp finoman fogalmazzák meg a véleményüket. Ők maguk azonban már nem képesek elviselni a kritikát és még a jogos, építő jellegű bírálaton is képesek vérig sértődni.

Könnyelműen tesznek ígéreteket

Pillanatnyi lelkesedésükben meglehetősen könnyelműen tesznek ígéreteket a partnerüknek, melyeket azonban a későbbiekben nem tudnak vagy már eleve nem is akarnak betartani. Ráadásul annak súlyát sem igazán érzékelik, hogy ezzel milyen konkrét kellemetlenségeket okoznak a másiknak. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top