Ezek a tanácsok vezessenek, ha összecsapnak a hullámok a fejed felett

nlc | 2021. December 21.
Nincs még egy időszak az évben, amikor a béke ilyen fontos kulcsszó. Vidd magaddal éven át a lelki békét, ezek a tanácsok segítenek.

Úgy érzed, nem halad semerre az életed. Telnek a napok, egyre fáradtabb vagy, elszívják a céltalan mindennapok az energiádat. Azt kérdezhetnéd: de hogyan lesz erőd változtatni? Egyszerű: kezdd el tudatosítani magadban, hogy szükséged van a változásra. Jegyezd fel magadnak ezt a hét tanácsot, és minden nap erősítsd meg: képes vagy rá!

Fotó: Unsplash

1. Találd meg az igazán fontos dolgokat

Ne hagyd, hogy az apró dolgok felbosszantsanak. Ha valaki a lábadra lép, ha valaki undokul viselkedik – nem veled van baj, engedd el a haragodat. Találj minden nap egy emléket, ami megmosolyogtat: ezekben a percekben vedd elő magadban.

2. Nem tudsz mindig irányítani

Amikor végképp úgy érzed, nem tudsz mit kezdeni a rajtad lévő terhekkel, engedd el az irányítást. Sokkal több minden alakul magától, mint gondoltad volna. Ilyenkor kiderül, nem vagy egyedül. Mindig segít valaki, és az univerzum is a segítségedre siet.

3. Ne foglalkozz másokkal

Soha ne az befolyásoljon, hogy mások mit gondolnak rólad. Ez a megfelelni vágyás rengeteg energiát emészt fel, amivel tehetnéd a dolgodat. Szeresd magad, és azokra figyelj, akik bátorítanak.

4. Koncentrálj a jelenre

Ne a múlt hibáin, történésein rágódj. Ha tudod a tanulságot, ha nem, az már elmúlt, változtatni nem tudsz rajta. És ne is a jövő nyomasszon. A jelenben élsz, itt tudsz cselekedni. Figyelj, hallgass, mosolyogj, és tedd, amit tenned kell.

5. Fogadd el a hibáidat

Nem kell mindig, mindent tudnod, és nem tudsz lehetsz mindig tökéletes. Ember vagy, hibázol. Mindenkinek megvan a helye és szerepe az életben, te is a magadéra figyelj, mások helyett nem tudsz dönteni, cselekedni.

6. Legyél magaddal

Találj magadnak minden nap egy kicsi időt, amikor merengsz, meditálsz – amikor szabadságra megy az elméd, a szíved. Egy légüres tér, amiben csak te vagy, egyedül, és semmi mással nem kell foglalkoznod.

7. Szeresd magad

Ne bántsd magad! A jelenben vagy, a MOST legyen a kedvenc helyed. Ne gyötörd magad az elvétett döntésekért, és ne mondd magadnak, hogy alkalmatlan vagy bármire. Egyedi vagy, megismételhetetlen, szeretni való.

(via liberateyourtrueself)

Exit mobile version