Január a szakítás hónapja: a csillagjegyed segítségével tehetsz ellene!

nlc | 2022. Január 05.
Az ünnepek sok párnak hoznak kellemetlen időszakot. Akik nagy nehezen végigcsinálták a decembert, januárra belefáradnak. Hogyan menthető a kapcsolat?

A csillagjegyed segít abban, hogy őszintén magadba nézz. Senki nem tökéletes, de nem is kell annak lenni ahhoz, hogy jól működő, harmonikus párkapcsolatban élj. Most szembesülhetsz a legfőbb párkapcsolati hibáddal, és talán nem késő változtatni a helyzeten.

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Hatalmas szabadságra van szükséged, de egy kapcsolat kompromisszumokkal jár. Ha maradni szeretnél, keresd meg a középutat, mert neked is áldozatot kell hoznod ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. 

Bika (április 20. – május 20.)

Mutass egy kis rugalmasságot! Nem lehet mindig, minden úgy, ahogy te akarod. Engedj néha a párodnak, és vele együtt szabd meg, hogy mik maradnak a biztos pontok a kapcsolatban. Például ti ketten.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Te is tegyél érte, hogy visszatérjen a kapcsolat kezdetén érzett izgalom! Nem ő lett unalmasabb, te is elfelejtetted, milyen volt a kapcsolat kezdetén. Találjatok együtt egymásra, keressetek együtt kihívásokat.

Rák (június 22. – július 22.)

Meg kell erősödnöd, és elfogadnod, hogy minden változik. A biztonságot önmagadban keresd, ne kapaszkodj abba, hogy mi volt a szerelem kezdetén. Találd meg önmagad, és a párosotok is új erőre kap.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A kritika nem egyenlő azzal, hogy valaki nem tisztel, vagy nem szeret. A szeretett személytől persze mindig jobban fáj, de örülj annak, hogy őszinte, és jót akar. Mondd el neki pontosan, mi a baj azzal, ahogy kritizál. Találjátok meg a hangot, ami még sokáig közös marad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Sajnos az idővel és a körülmények változásával egyre kevesebb a kommunikáció egy párnál, jogos, ha ezt sérelmezed. Lepd meg egy vacsorával, utazással, és beszélj és beszéltesd. Találjátok meg erre a rendszeres időt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Meg kell tanulnod bízni. Ha nem tudsz, valóban vége a kapcsolatnak. De gondolj bele, milyen fárasztó folyton azt lesni, mi a hamis a kapcsolatban, és milyen rossz ez neki is. Hagyd, hogy szeressen, és engedd végre magadnak, hogy önfeledten jó legyen.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bizalmatlan vagy, és közben egyre zárkózottabb. Ha többet szeretnél kapni ebből a szerelemből, neked is be kell tenni a közösbe! Mondd el sosem látott őszinteséggel, hogy mi zavar, ennél nagyobb lépést nem tehetsz kettőtökért.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nézőpontot kell váltanod. Most másokhoz képest nézd magad, és úgy lásd: tényleg korlátozva vagy a szabadságodban? Egy kapcsolat, a család kötöttségekkel jár, de ezen belül rengeteg árnyalat létezik. 

Bak (december 22. – január 19.)

Ha eddig közös volt az értékrendetek, most mi változott? Keresd meg, ami zavar, és találjátok meg ismét a közös nevezőt. Legyen egy terv, egy cél, ami ismét közel hoz, és felszítja a tüzet – ott van még, csak találd meg, ami elfedi.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Úgy érzed, túl jó vagy a párodhoz, és mellette nem tudsz szárnyalni. De ezek tényleg miatta vannak, vagy az önmagadban lévő zavart vetíted ki rá? Nézz magadba, hogy mi hátráltat valójában. Ha neki is tenni kell érte, kérd, hogy segítsen: örömmel megteszi.

Halak (február 19. – március 20.)

A valóság sokszor tényleg zord. Ne arra légy dühös, aki szembesít vele. A szerelmed jót akar, szeretné kihozni belőled a legjobbat. Amíg az álomvilágodba menekülsz, a valóság nem fogja látni az értékeidet.

Exit mobile version