nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem mutatják ki az érzelmeiket

Bátran bízz ebben a 3 zárkózott csillagjegyben!

Amikor valaki mélyen elrejti az érzéseit, annak biztosan oka van. Adj időt neki, és ne próbálkozz erőszakkal megnyitni zárkózott társadat!

A bizalmatlanság benned van, neked kell megbirkóznod ezzel a rossz érzéssel. Amikor egy párkapcsolatban kiderül, a társad kezdeti zárkózottsága erőteljesebb, mint gondoltad, kétféleképpen reagálhatsz. Lehetsz türelmetlen, és vadul firtatni kezded, mi az oka – de sajnos ez a legrosszabb, amit tehetsz. De ha időt adsz neki, türelemmel és elfogadással fordulsz felé, egy idő után kiderül, ő hogyan fejezi ki a szeretetét.

szerelmespár a hóban

Fotó: Unsplash

Skorpió (október 23. – november 21.)

Attól retteg, hogy elárulod őt. Legyen az megcsalás, vagy csupán a kettőtök közti apró titok kifecsegése a barátnőknek, ő mindezt ugyanolyan súlyos bűnként tartja számon. Ő is védekezésként zárja el az érzelmeit, akárcsak a Bak, de könnyebben megnyílik, és könnyebb őt megbántani. Szeret szenvedni, amikor felfedi az érzékenységét, a fájdalom lesz az egyik fő érzelem, amit kimutat feléd. Természetesen követi a szenvedély és a szerelem, de csak akkor, ha teljesen elnyerted a bizalmát.

Bak (december 22. – január 19.)

Rendkívül bizalmatlan emberbe szerettél bele, a bizalmatlansággal csak olajat öntesz a tűzre. Pedig mély érzésű a Bak, de nagyon nehezére esik kezelni a forrongó érzéseit. Fél a fájdalomtól, csalódástól, és inkább mindent elfojt, hogy ne ezek uralják az életét. Hosszú időbe telik, amíg kimondja, hogy szeret, és igazán bíznia kell benned, hogy beszéljen az érzelmeiről. A szerelem és a türelem a két kulcsszó, amivel megnyithatod.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ő sajnos nagyon nem tud mit kezdeni az érzelmekkel, emiatt sokszor megégette már magát. Így döntött amellett, hogy jobb, ha magában tartja őket, és nem próbál meg értelmezni másokat sem. Az elcsábítása is nehéz, hiszen alig akarja elhinni, hogy tényleg igaz érzésekkel közeledsz felé. Hatalmas türelem kell a vele való kapcsolathoz. De ha segítesz neki olvasni magadban, és megtanítod kifejezni az érzelmeit, csodálatos összhangban lesz részetek.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top