Így érd el gyertyamágiával az álomsúlyt!

nlc | 2022. Január 11.
A mágia sokszor nem is varázslat: a gondolataid, tudatod erejét használod, az univerzum energiái pedig a segítségedre sietnek. Egyszerű, ugye?

A gyertyamágia, azaz a tűzzel való varázslat, a legősibb formája a vágyott dolgok behívásának az életünkbe. Használhatsz hozzá különböző színű gyertyákat, mécseseket, de segítségedre lesznek a fűszerek és az alkalomra megfogalmazott mágikus mondatok is.
Most különösen aktuálisak a fogyókúrák, böjtök és a tisztító gyakorlatok, de őszintén szólva, a legtöbben szívesen veszítenénk a karácsonykor kellemes munkával megszerzett plusz kilókból. Ehhez lelsz támogatásra ebben a rituáléban.

Fotó: Unsplash

Mielőtt belekezdenél

Ez a barátságos mágia az önuralomról, önszeretetről szól. Nem kell és nem is szabad semmit magadra erőszakolni! Illetve minden kelléket megtalálsz hozzá otthon, csak az elhatározásra lesz szükség.

Készülj fel gondolatban

A fogyás valójában egy lelki és mentális kihívás. Jókora adag spiritualitás rejlik a súlyvesztés iránti vágyban, és a fogyás megkezdésében. Igény, szükséglet a változásra, az elengedésre való hajlandóság: nem véletlen, hogy a legtöbb vallásban nagy szerepe van a böjtöknek. Kezdj te is úgy gondolni a fogyásra, mint megtisztulásra, a negatív erőktől való megszabadulásra.

Varázslatos hozzávalók

Minden összetevő a súlycsökkentési szándékodat erősíti.

A rituáléhoz ezekre lesz szükséged:

Fogj hozzá!

A teamécsesekre szórj egy csipet gyömbért, és tegyél mindegyikre 5 szem fekete borsot. Gyújtsd meg a gyertyát, és csepegtesd az olvadó viaszt a mécsesekre, hogy befedje a fűszereket. Amíg még olvadt állapotban van a tetejük, cseppents a mécsesekre három-három cseppet a kávéból. Hagyd teljesen kihűlni.
Fogyó hold idején 5 estén át (most január 13-ig még van időd), minden este égesd a mécsest, és közben meditálj az egyre karcsúbbá váló testeden. Érezd, hogy ez a folyamat tisztulást hoz mentálisan, érzelmileg. Érezd, hogy egyre tudatosabb vagy, egyre erősebb és boldogabb.
Amíg szükséges, ismételd havonta, és vigyázz az egészségedre!

(via moodymoons)

Exit mobile version