nlc.hu
Horoszkóp

Használd a színek rezgéseit a gyertyamágiához

Kitartóbb lehetsz a barna gyertya erejével

Az egyes színeknek különböző rezgésük van, így más-más hatással vannak az életedre. Ezzel dolgozhatsz a gyertyamágia során, tarts otthon sokfélét!

Biztosan tapasztaltad már, hogy a színek milyen hatással vannak rád. Nem véletlen, hogy különböző hangulataid alapján más-más színű ruhát választasz. És talán olyan is előfordult már, hogy egy térben szinte fizikai rosszullétet tapasztaltál, nem más, mint a berendezés árnyalata miatt.
A gyertyamágia a színek hatását használja. Ha további összefüggéseket is keresnél, érdemes utánajárni, az egyes csakrák milyen színekkel társulnak és mire vannak hatással.

gyertyák füstölő jógázó nő

Fotó: Unsplash

Zöld gyertya

A zöld a szívcsakra színe, a szeretet és végtelen tér szimbóluma. A gyertyamágiában ezzel a színnel párosíthatod az anyagi gyarapodást célzó szertartásokat és a szerencse bevonzását. A természet színe, nyugtató, frissítő hatása már tudományosan alátámasztott. A zöld gyertyával történő rituálékat használd akkor, ha karrierrel, anyagiakkal kapcsolatos tisztánlátásra vágysz. De testi és lelki betegségből kilábalva a megerősödést is elősegíti. 

Rózsaszín gyertya

A finom szeretet, gyermeki öröm és ragaszkodás színe. Ezzel a gyertyával hatással lehetsz hűségre, becsületre és szerelmet, törődést terelhetsz a szükséges irányba. De mint minden szerelmi mágiánál, itt is vigyázz: ne szerelmi kötést okozz, ne próbáld ráerőltetni az univerzum erejét valakire! Te magad kérd a szerelmet, szeretetet. Ha érzelmi fejlődésre vágysz, vagy az érzelmeiddel kapcsolatban tisztáznál valamit, tökéletes választás lesz. 

Barna gyertya

A barna szín három alapszín keverékéből áll: a piros, a kék és a sárga keveredik benne. A rezgéseit tekintve ennek a három színnek a hatásai adódnak össze benne, és állnak össze egy esszenciává. A barna a föld színe, a biztonság szimbóluma. A megbízhatóság, kitartás, a két lábon állás, a földelés és az otthon kötődik hozzá. Ha ezeket erősíteni szeretnéd, vagy valamely negatív aspektusuktól szabadulni, a barna gyertya lesz segítségedre. Erősítés esetén használd hozzá a növő hold erejét, ha pedig valamiről lemondanál, arra a fogyó hold a hatásosabb. A telihold mindkét szándékot segít felerősíteni.

(via selfcareemporium)

Ez is érdekelhet színes mécsesek gyertya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top