nlc.hu
Horoszkóp

A fahéj az anyagiakra is jó hatással lesz, nem csak a szenvedélyre

Fahéjjal és bazsalikommal tüzeld fel a szerelmet

Ha körülnézel a háztartásban, sokkal több kelléket találsz mindennapi mágiához, mint sejtenéd. Így használd a fűszereket.

Só, fahéj és bazsalikom szinte minden háztartásban van. Egész szegfűszeget és kurkumát sem nehéz beszerezni. Mindezek az ételedet ízesítik, az életedet pedig segítik, ha megfelelő mágikus szertartás keretében használod őket.

só fahéj bors fűszerek kanálban

Fotó: Pixabay

Kurkuma a felfrissülésért

A kurkuma egy természetes gyulladáscsökkentő, gyömbérteában borssal együtt alkalmazva kihúzod egészségesen az influenzaszezont. De ha már benne vagy valami légútiban, akkor is segítőtársad lesz a bajban.
Szórd gyertyába, és gyújtsd meg – energiát ad, felfrissít, elűzi a tompaságot, lustaságot. Segít megszabadulni az aggályaidtól.
Bármilyen teát iszol, szórj bele egy csipettel, az immunrendszeredet erősíti és kedélyjavító hatása van.
Szórj az ajtó elé egy kicsit, rontás, ártó energiák távoltartása pipa! Ha fekete gyertyába szórva égeted, vidd körbe a lakásban, ott is elűzi a negatív energiákat.

Só az ártó energiák ellen

Fekete gyertyában égetve a só is ártó energia űző. Ha szórófejes flakonba töltesz vízben oldott sót, ezzel körbespriccelve néha a lakás légterét, szintén teret tisztíthatsz.
A lakás egy-egy pontján helyezz kis tálkában sót, ezzel az elektromos készülékek negatív sugárzását is csökkented.

Fahéj a forró szerelemért

Legfőbb ereje, hogy védelmezi a szerelmet. Tegyél a matrac alá két fahéjrudat, hogy megőrizze vagy fokozza a szenvedélyt.
Narancsszínű gyertyába karcold bele a vágyaidat, szórj bele fahéjport, és így égesd. Ha zöld gyertyával teszed ezt, az anyagi sikerek érkezésére segítesz rá. A pénztárcádba is szórj egy csipettel, nem fogod megbánni!
Kötözz egy fahéjrudat a határidőnaplódra, vagy a munkaterületedre tegyél párat. Szép dísz, ereje pedig hatékonyabbá tesz, erősíti a munkádhoz szükséges tulajdonságaidat.
Gyújts meg egy fahéjrudat, és járd körül vele a lakást. Illatos tértisztítás.

Bazsalikom a harmonikus párkapcsolatért

Szórj szét az udvarban egy marékkal, harmóniát, békét és áldást hoz a házra és népére.
Párkapcsolati problémák esetén kék gyertyába szórj, és így égesd. A kék a torokcsakra színe, ami a kommunikáció központja.
Ha van a lakásban közös fotó a szerelmeddel, tégy mögé egy préselt bazsalikomlevelet, hogy jobban működjön a kapcsolat.

Szegfűszeg a tiszta elméért

A legerősebb tisztító hatású fűszer. Szórj az udvarban el néhány szemet. Szúrj piros gyertyába néhányat, és így gyújtsd meg, hagyd leégni. Ennyi elég is ahhoz, hogy mentális erőt, tisztánlátást hozzon, a környezetedből pedig kisöpörje az összes negatív energiát, rontást.

(via sheetal)

Ez is érdekelhet színes mécsesek gyertya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top