nlc.hu
Horoszkóp

A gyertyamágia még a fogyókúrában is segít

Gyújts bíborszín gyertyát, hogy magabiztosabb legyél

A szeszélyes április hideget hozott, a pislákoló gyertyák pedig melegséget hoznak az otthonodba és a lelkedbe is. Használd a színeket céljaid elérésére.

Ismét előkerülnek a melegebb ruhadarabok, a forró teák. Egy égő mécses lángja az otthon melegségét is fokozza, és ha már ismét bezárkózol egy kicsit, nézz magadba. Találd ki, mit szeretnél elérni, mitől szabadulnál idén tavasszal. A gyertyák színével bevonzhatsz az életedbe szükséges dolgokat, és a gyertyamágiával megszabadulhatsz a rossz tulajdonságoktól is.

színes mécsesek tenyerekben

Fotó: Pixabay

Bíbor gyertya az önbizalomért

A színe a méltóság, drágaság, előkelőség szimbóluma. Akkor használd, ha önbizalomra vágysz, vagy szereplésre készülsz, mások előtt beszélned kell. A bölcsességet is szimbolizálja, ha továbblépnél, feljebbre vágysz, vagy újrakezdés előtt vagy, mindenképp használj bíborszínű gyertyát, mécsest is. A siker és a gazdagság kapuját is megnyithatja előtted.

Citromsárgával a kreativitásért

A színe stimulál, éberré, energikussá tesz. Az elmét frissíti, segíti a tisztánlátást, ötletességet. A sárga szín is a napfény szimbóluma, az örömöt, intellektust, kreatív gondolkodást jelképezi. Használd a könnyebb tanulásért, memória fejlesztésére, a tisztánlátás végett. Optimistává tesz, segít leegyszerűsíteni az élet bonyodalmait.

Sötétkék gyertya a motiváltságért

A hideg színek, így a kék árnyalatai az intellektussal, tudatossággal kapcsolódnak össze. Nyugtató, csillapító hatásuk van, ellentétben a pezsdítő meleg színekkel. Mégis éppen a sötétkék színű gyertyát használd, ha valamilyen kihívás előtt állsz, ugyanis megmozgatja a szellemi energiát, stimulálja az agyalapi mirigyet. Ha egy folyamatban elbizonytalanodsz, csökken a lelkesedésed, gyújts sötétkék gyertyát. Segít az ösztönzésben. Ráadásul csökkenti az éhséget, de növeli az anyagcserét, így egy fogyókúra közepén duplán hatásos lesz.

(via selfcare emporium)

Ez is érdekelhet színes mécsesek gyertya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top