4 csillagjegy, akiből a legjobbat hozza ki a böjt

nlc | 2022. Február 03.
A böjtölés népszerűsége időről-időre fellángol. Bár mindenkinek jót tesz, ha a tavasz érkezése előtt segít a szervezetének a megújulásban, vannak, akikre csodálatos hatással van.

Hamarosan beköszönt a farsangi időszak, aminek a végét böjttel pecsételték meg hajdanán. A tavaszi felfrissülés, megújulás előtt szinte minden kultúrában böjtöltek, aminek elsődlegesen egészségügyi szerepe volt, de mellette ugyanilyen fontos spirituális hatása is.
Böjtölni természetesen bármikor lehet, egy-egy szilárd étel nélküli nap csodát tehet a szervezettel. Van néhány olyan csillagjegy, akiknek kötelező lenne böjtölniük, ugyanis rendkívül jót tesz velük – ha jól csinálják.

Fotó: Unsplash

Vízöntő: magabiztosságot nyerhetsz

A tudat, hogy képes vagy uralkodni a vágyaid felett, rendkívül magabiztossá tesz. A böjttől energikussá, erőssé válsz, és szinte szárnyalsz: olyan teendőkkel is sikerül tovább jutnod, amik eddig csak álltak az életedben. 

Bika: helyére kerülnek az emberi kapcsolatok

Rendkívül nehéz lesz betartanod a böjtöt, hiszen életed fontos része az étkezés, dőzsölés. Viszont ezzel az elengedéssel egy csomó minden a helyére kerül: az emberi kapcsolataidat képes leszel tisztán látni, amellett, hogy testileg is könnyebbnek érzed magad.

Oroszlán: még az anyagi helyzetedre is hat

Olyan dolgokat tartottál fontosnak az életben, amik feleslegesnek bizonyultak. Ha most böjtbe kezdesz, nem csak a gyomroddal teszel jót. Képes leszel megváltoztatni egyes prioritásokat, és a felesleges költések kiiktatásával pénzügyileg is egyenesbe kerülsz.

Halak: elhárulnak az akadályok

Ha idén böjtbe kezdesz, azzal a magánéleted és a karriered is lökést kap. Megoldhatatlannak tűnő problémák fognak egyszerűvé válni, és könnyedén hárítod el az akadályokat. Kiegyensúlyozottabb leszel, és reálisabban látod az életedet.

(via indianexpress)

Exit mobile version