Ne engedd, hogy levegő csillagjegyű párod leszokjon a csókról!

nlc | 2022. Március 03.
Gondolnád, hogy a csókolózásról le lehet szokni? Pedig sajnos, minél hosszabb ideje tart egy kapcsolat, annál kevesebbet csókolóznak a párok. Gyerünk gyakorolni!

A csókolózás nagyon fontos része a párkapcsolatnak. A legbensőségesebb intimitás kapuja, és az ismerkedésnél akár el is dőlhet a csók alapján, hogy működik-e a kémia: a két ember valóban letapogatja a másikat a nyál alapján! Sőt, a többet csókolózó párok egészségi állapota is jobb.
Viszont a testiség, a csók, ugyanolyan gondozást igényel, mint minden más a kapcsolat során. Ha elkezd kimaradozni, akár el is tűnhet az érintkezés sorából, ami elhidegüléshez, szétváláshoz is vezethet. Csókolózz sokat, a szerelmetek és saját magatok egészségéért!

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Néha azzal lep meg, hogy szinte új emberként csókol. De nem csak a két arcát váltogatja az érzékiségben is: a hangulata is erősen befolyásolja, épp hogyan közelít hozzád. Olykor finom, gyengéd és érzéki, máskor mohó és követelőző. Ne húzd fel magad, keresd a mintázatot: gondolj bele, egy csók elég lesz, és már tudod is, hogyan érzi magát a kedvesed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szeretné mindig határozottnak és erősnek mutatni magát, de közben végtelenül romantikus. Szinte filmszerűek a csókjai, imád esőben, különleges helyeken érzéki, lassú és hosszú csókokkal kényeztetni. Nála ne keress agresszív szenvedélyt, a tűz e nélkül is ott lobog az ajkaitok találkozásában. Lepd meg te: izgalmas illatú ajakírral, vagy kedvenc csokoládéjával a szádban várd, a lassú csókok a szívéig hatolnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Gyakran mutatkozik visszafogottnak, és kissé ridegnek, miközben nagyon fontos számára a fizikai érintés. Csókolózás közben feloldódik, és a gyengéd ajkak forró csókban gabalyodnak össze, miközben szenvedélyesen átölel. Sajnos, ha valami gondja van, hajlamos felhagyni az érintésekkel, így a csókkal is. Ne hagyd, hogy leszokjatok róla, gondoskodj, és vess be pár trükköt, hogy újból és újból akarja az ajkaidat!

(via Elite Daily)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version