nlc.hu
Horoszkóp

A csillagjegyek csókkirályai

Ezek a csillagjegyek csókolnak a legjobban

Az egyik legintimebb mozzanata egy kapcsolatnak a lágy, forró csók. Ráadásul, az egészségedre is jó hatással van.

Számos tanulmány kimutatta már, hogy csókolózni igazán egészséges dolog. Bár a csókolózási szokások világszerte eltérőek, és egyénenként változik az is, ki, mit, mennyiszer szeret – az asztrológia négy csillagjegyet tart csókkirálynak vagy csókkirálynőnek.

csókolózó szerelmespár

Fotó: Unsplash

4. Kos (március 21. – április 19.)

Nagyon jól csókol, mert így akarja. A Kos mindent a legjobban szeretne csinálni, és a csókolózást is addig űzi, amíg mestere nem lesz. Ha az akarod tudni, mit érez egy Kos irántad – a csókja soha nem hazudik. Teljes szívét és lelkét is beleadja, érezni fogod.

3. Bika (április 20. – május 20.)

Az ízlelésnek, evésnek nagyon fontos szerepe van az életében, és csókolózni is nagyon szeret. Művészien használja a száját, nyelvét, kifinomult ízlelésével feltérképezi a kedvese minden aromáját. Ha Bikával hoz össze a sors, hosszú, szenvedélyes csókolózásra számíts, és nagyon lassú, őrjítő előjátékra: ahol a szájáé lesz a főszerep.

2. Rák (június 22. – július 22.)

A Rák finom csábító, nehéz neki ellenállni. Hát még a csókjának. Szinte varázslatos vele csókolózni, másképp fogsz tekinteni a testi érintkezés ezen formájára. Tiszta csókja szeretettel és szerelemmel van átitatva, és mágikus szerként hat. Ha addig nem voltál egy köztéren csókolózó típus, most mindenhol az ő ajkait keresed majd.

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ő mindig, mindenkit képes lenyűgözni ˜– mindennel. Amikor a szerelem színpadára lép, már a csóknál teljesen meghódítja rajongóját, azaz a leendő kedvesét. Azt akarja, hogy csodáld, és imádd, ahogy csókolóztok. A csodálat élteti őt, hiszen a legjobb akar lenni mindenben: ő csókol a legjobban, a legjobbak között is.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top