nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlánnak gyakorolnia kéne a csókot

A csillagjegyed még azt is meghatározza, hogyan csókolsz

Sok mindent eldönthet az első csók, főleg a kapcsolat folytatását. Egyes csillagjegy érzéki, míg más a legjobbnak képzeli magát.

Tudtad, hogy a csókolózás jó hatással van az egészségre is? Ezért kéne a pároknak minél többet csókolózniuk, főleg a rózsaszín köd felszállta után. Ugyanis a szerelem elején jóval több csók csattan, pedig ez növeli az intimitást, a kötődést: azaz pozitív hatása van a párkapcsolatra is.

szenvedélyes csók

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

A csók nálad érzéki pillantással kezdődik. Addig borzolod a másik kedélyeit, míg szinte könyörög a csókodért. Minden mozdulatod megfontolt, erőteljes. Nem lehet neked ellenállni, és a csókodnak sem. A csábítás alapeszköze, és akit elcsábítasz, az örökké a tiéd akar lenni.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tökéletesnek érzed magad, és a hódításaid minden okot megadnak erre. Viszont ha a randipartnered nem folytatja a viszonyt, annak egyik oka lehet, hogy túl rámenős vagy! Sajnos nem vagy egy csókkirály, tolakodó és uralkodó vagy ebben is. Vigyél több gyengédséget és érzékiséget a csókjaidba, meg lesz az eredménye!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes és gyengéd vagy a szexben, a csók nagyon fontos számodra. Óvatos, finom csókocskákkal kezded a hódítást, bezzeg később nem tudod visszafogni magad… Sok izgalmas pillanatot szerzel a szerelmednek a nyelveddel, de meg kell tanulnod megálljt parancsolni. Nem mindig van helye az intimitásnak és szexnek.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Mint az élet minden területén, csókolni is változatosan és különlegesen szeretsz. Emlékezetes pillanatokat szeretnél a kedvesed számára, így a legváratlanabb helyzetekben is szívesen csókolod meg őt. Neked a puszi smafu, minden csóknak izzó vágyat kell gerjesztenie!

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top