Ez a 4 csillagjegy stresszel a legtöbbet

nlc | 2022. Június 15.
Ezek a csillagjegyek megállás nélkül stresszelnek.

A stressz meghatározza a kapcsolatokat, a velük történő eseményeket és a hozzáállásukat ehhez. Nem könnyű változtatni, még akkor sem, ha valaki felismeri, milyen rossz hatással is van rá a stressz. A következő csillagjegyek rendszeresen megküzdenek a stressz okozta nehézségekkel.

Ikrek

Elég sok dolog miatt képesek stresszelni, de leginkább akkor, ha döntést kell hozniuk. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy dolog, lebénulnak. Ami viszont pozitívum, hogy ezt felismerik magukban, és tudják, ha nem hoznak döntést egy bizonyos pontig, sosem lesznek képesek rá.

Fotó: Getty Images

Rák

Általában akkor stresszel, amikor mások miatt aggódik, de azt olykor napi rendszerességgel is. Csak azért, mert intuitív természetűek, ez még nem jelenti azt, hogy nem tudnak segíteni másokon. Persze azért önmaguk miatt is eleget aggódnak, de ezért is bűntudatot éreznek ilyenkor.

Szűz

A stressz egészen a mélyükről jön, és mindig ott mocorog, legyen bármilyen helyzetről is szó. A Szűz mindig megpróbál a legjobb barát vagy erős partner lenni azok számára, akikkel törődik. Másrészt viszont meg kell tanulnia az önmegtartóztatást, vagyis elfogadtatnia saját magával, hogy nem lehet ott mindig a másik számára, hiszen magával is kell foglalkoznia.  

Vízöntő

Hajlamos arra, hogy nem engedi a stresszt eljutni az agyához, de nem számít, mennyire keményen próbálkozik is, az idegeskedés végül csak megtalálja az útját. Stressztényező lehet számára minden, miközben néha nagyon élesen látja, hogy nem fogják maguk alá temetni a problémák. 

via

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Exit mobile version