nlc.hu
Horoszkóp

Stresszkezelés és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik szuperül kezelik a stresszt

Ki jobban, ki kevésbé viseli, kezeli jól a stresszt. Te hogy vagy a kérdéssel?

Oroszlán

Nem csoda, hogy belőle lesz a legjobb vezető. Bátran szembenéz minden problémával, és a legfeszültebb eseteket is kiválóan és kezeli. Amikor nagy a baj, higgadt marad, ráadásul a humorát sem veszíti el. A megfelelő pillanatban elsütött poén a leghatásosabb eszköz lehet stresszhelyzetben. Mindig tudja, mikor kell komolynak maradni, vagy mókázni, és ami a legfontosabb: soha nem késlekedik mások segítségére sietni, szükség esetén.

Stresszkezelés és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Richard Drury

Vízöntő

A legfeszültebb helyzetben is tudja, hogyan kell eltávolodni a problémától. Nem veszi személyes sértésnek a dolgokat, és érzelmileg is képes kívül maradni egy helyzetben. Ilyenkor kívülállóként vizsgálja, hogy mi történik, és higgadtan keresi a megoldást, ami megszünteti a stresszt. És mindig meg is találja. Igazi újító és problémamegoldó, akinek nem jelent gondot vezetőként sem, hogy összehozza az emberek igényeit a lehetőségekkel.

Bak

Stresszhelyzetben szerencsés, ha ő is jelen van. Bölcs, türelmes és nem lép olyat, amitől patthelyzetben rosszabb lesz. Átlátja, hogy mire van hatása egy adott helyzetben, és irányítása alá veszi azokat. Tisztában van vele, hogy idő- és energiapazarlás az irányíthatatlan dolgokkal próbálkozni. Így logikusan és higgadtan cselekszik, jelenléte és viselkedése mindig pozitív hatással van a környezetében lévőkre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top