nlc.hu
Horoszkóp

Stresszes helyzetek

Ezek a csillagjegyek verhetetlenek stresszkezelésben

A feszültség- és stresszkezelés mesterei az asztrológiában.

Vízöntő

A legfeszültebb helyzetben is tudja, hogyan kell figyelmen kívül hagyni a problémát. Nem veszi személyes sértésnek a dolgokat, és érzelmileg is képes kívül maradni egy helyzetben. Ilyenkor kívülállóként vizsgálja, hogy mi történik, és higgadtan keresi a megoldást, ami megszünteti a stresszt. És mindig meg is találja. Igazi problémamegoldó.

Csillagjegyek, akik jó stresszkezelők

Fotó: Unsplash

Bak

Átlátja, hogy mire van hatása egy adott helyzetben, és irányítása alá veszi azokat. Tisztában van vele, hogy idő- és energiapazarlás az irányíthatatlan dolgokkal próbálkozni. Így logikusan és higgadtan cselekszik, jelenléte és viselkedése mindig pozitív hatással van a környezetében lévőkre. Mindig tudja, mit csinál, sosem veszti el a fejét a legstresszesebb helyzetben sem.

Ikrek

Stresszhelyzetben minden apró részletet figyelembe vesz, és több lépéssel előre gondolkodik. Nem a gyors megoldások híve, nagyon jól gondolkodik hosszú távra, így nem stresszel pillanatnyi helyzeten. Ha baj van, egy Ikrekkel biztosan sokkal gördülékenyebben oldódnak meg a dolgok.

Bika

Csupán nyugodt és szilárd jelenléte is elég ahhoz, hogy mások megnyugodjanak körülötte. Nem fog hirtelen döntéseket hozni és elhamarkodottan cselekedni. Jól átgondolja a helyzetet és kidolgozza a stratégiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top