nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik képtelenek kezelni a stresszt

Csillagjegyek, akik képtelenek kezelni a stresszt

Egyszerűen leblokkolnak stresszes helyzetekben a következő csillagjegyek.

Ikrek

A legapróbb döntési helyzet is képes őt stresszben tartani, nem beszélve a komoly helyzetekről. Magában azon pörög, hogy vajon ő elég jó-e valamihez, vagy milyen rejtett dolgok derülnek ki. Egy dolgot biztosan nem csinál: nem lép hátra egyet, és nem vesz nagy levegőt. Nem tud egyszerűen relaxálni, pedig nagyon sokat segítene neki. Meg kell tanulnia!

Csillagjegyek, akik mindig stresszelnek

(Fotó: Getty Images)

Rák

Mások életén stresszel a legtöbbet. Mindenki bevonja őt a legmélyebb dolgaiba, empatikus és megértő. Mások problémái az övéi lesznek, amiken folyton emészti magát. A saját gondjával is próbál foglalkozni, aztán emiatt meg lelkifurdalása lesz, hogy magára szánta a drága időt. A Ráknak meg kell érteni: mások élete nem az övé! Nem tud felelősséget vállalni mások tetteiért, nem oldhatja meg mindenki helyett a gondokat.

Szűz

A tökéletességre való törekvés miatt feszült. Mindig a legjobb akar lenni. Ez az állandó törekvés akár súlyos tüneteket is okozhat nála, ha nem pihen meg, darabokra hullhat. Pszichésen és fizikailag is. Nem lehet folyton hibátlannak lenni, ezt kell megtanulnia. Meg kell húznia a határait!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top