nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek sok stresszt hoz a december

Csillagjegyek, akiknek sok stresszt hoz a december

Rengeteg megpróbáltatás éri a következő csillagjegyeket.
EZt hozza a december a csillagjegyeknek

Mérleg

A december fordulatokat hoz a családi és baráti kapcsolataidban, önmagaddal kapcsolatban. Ezen a téren könnyen lehet, hogy egyre inkább elbizonytalanodsz: valóban azokkal az emberekkel veszed körbe magadat, akikre a leginkább szükséged van? Nagyon ideges és stresszes vagy, mert rengeteg kérdés cikázik a fejedben. Szívesen töltenél több időt a családdal, de alig van türelmed hozzájuk. Ez a kettős érzés pedig jócskán rányomja a bélyegét a mindennapokra. Légy óvatos és megfontolt, nehogy megbántsd a környezetedben az olyan embereket, akik csak támogatni szeretnének.

Vízöntő

Valóban nem könnyű megélni a decembert, viszont rendkívül sokat tanulhatsz, fejlődhetsz most lelkileg. Nem szereted a korlátokat, de most szinte minden formáját megtapasztalod. Ha lázadsz ellene, még keményebb leckéket ró rád az élet. Figyelj magadra, legyél tudatos, rugalmas és engedékeny. Tedd most félre a büszkeséged, ne akarj semmit sem erővel megoldani, ne ússz az árral szemben. Most csupa olyan feladat jön eléd, amit korábban nem teljesítettél. Fogadd a decembert olyan második lehetőségként, amikor kijavíthatod a múlt hibáit. Stresszes lesz, de legalább nyugodt szívvel búcsúzol ettől az évtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top