nlc.hu
Horoszkóp

Munkahelyi stressz és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nem bírják a munkahelyi stresszt

Nehezebben tudják kezelni a stresszt, mint a többiek.

Kos

A Kos nagy munkabírású, ha karrierről van szó, de ezzel párhuzamosan a Kosok az ambícióik miatt túlterheltek, stresszesek, ami a hatékonyságuk kárára megy. Egy Kos azt szeretné, hogy a legjobb legyen, ezért olyan helyzetbe is képes magát belesodorni, amit nem feltétlen tud kezelni. Sokszor elvállal minden egyes munkafolyamatot, csakhogy bizonyítson önmagának és a főnökének is, szomjazza az elismerést, de közben belerokkan a sok teendőbe.

Munkahelyi stressz és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnének nagyon gyorsan sikeresek lenni, és mindig azt akarják, hogy az emberek a vezető szerepében lássák őket, hiszen szeretnek a középpontban lenni. Azért, hogy ezt teljesítsék, keményen dolgoznak, és előfordulhat, hogy megfeledkeznek a szervezettségről. Mindig bizonyítani akarnak, hogy ők a legjobbak, ezért gyakran kibővítik a feladatok, szerepek és felelősségek listáját, amiket aztán képtelenek teljesíteni.

Bika

A Bikák hatékonyan végzik a napi munkájukat mindaddig, amíg kötelezettségeik mindennap ugyanazok maradnak, de amint napirendjük megváltozik, pánikba esnek. Az ilyen csillagjegyű emberek nem tudják átvenni az irányítást egy új projektben, mivel gyakran nyomást és kényelmetlenséget éreznek még az újdonság ötletének felvetésétől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top