nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a munkahelyi stressz

Ezek a csillagjegyek képtelenek kezelni a munkahelyi stresszt

A stressz a mindennapjaink része, de vannak olyan csillagjegyek, akik nehezebben tudják kezelni a stresszt, mint a többiek. Ők azok, akiknek kihívást jelent a munkahelyi stressz.
stresszelő nő

Létezik olyan stressz, ami motivál, és kihozza belőlünk a legtöbbet, de vannak csillagjegyek, akik képtelenek kezelni a stresszt, és egy kicsit sem hat rájuk motiváló erővel. 

Kos

A nagy munkabírású Kos buzgó, ha karrierről van szó, és lelkes természete jól jön az önmagukkal és másokkal való versenyben maradáshoz. Mindazonáltal a Kosok az ambícióik miatt túlterheltek, stresszesek, ami a hatékonyságuk kárára megy. Egy Kos azt szeretné, hogy a legjobb legyen, ezért olyan helyzetbe is képes magát belesodorni, amit nem feltétlen tud kezelni.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnének nagyon gyorsan sikeresek lenni, és mindig azt akarják, hogy az emberek a vezető szerepében lássák őket. Azért, hogy ezt teljesítsék, keményen dolgoznak, és előfordulhat, hogy megfeledkeznek a szervezettségről, logikáról. Hogy elmondhassák kollégáiknak, hogy ők a legjobbak, az Oroszlánok gyakran kibővítik a feladatok, szerepek és felelősségek listáját, amiket aztán képtelenek teljesíteni.

Bika

A Bikák hatékonyan végzik a napi munkájukat mindaddig, amíg kötelezettségeik minden nap ugyanazok maradnak, de amint napirendjük megváltozik, pánikba esnek. Az ilyen csillagjegyű emberek nem tudják átvenni az irányítást egy új projektben, mivel gyakran nyomást és kényelmetlenséget éreznek még az újdonság ötletének felvetésétől is. Emellett a stressztől lelassulnak, és a határidők teljesítése állandó kihívást jelent a számukra.

Rák

A Rákok kifejezetten titkolják, mit gondolnak és éreznek. Még ha kimerültek is, és nagy nyomás nehezedik rájuk a munkahelyükön, akkor sem fogják senkinek azt mutatni, hogy besokalltak. Ehelyett mindent elvállalnak, akkor is, ha nem bírják. Következésképpen a stressz mind belsőleg, mind külsőleg letöri őket, és arra készteti őket, hogy felhagyjanak a feladataikkal anélkül, hogy bárkinek elmondanák, mit tesz velük a munkahelyi stressz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top