Ezek a csillagjegyek augusztusban mélypontra kerülnek

nlc | 2022. Augusztus 09.
Augusztusban kedvező és kedvezőtlen lehetőségeket is jeleznek a bolygóállások. A következő három csillagjegy inkább az utóbbiakat tapasztalja meg.

Bika

Augusztus második felében a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Az élet a párkapcsolatodat, illetve valójában mindenféle kapcsolatodat teszteli. Érdemes addig is elgondolkodnod, vajon mennyire vagy képes együttműködni, egyesülni testben, lélekben, gondolatokban a pároddal, a barátokkal, a környezeteddel? Érthető, ha most még nemmel válaszolsz. Ha sodródsz az áramlással, az örvény beszippanthat, de ha képes vagy kézben tartani az eseményeket, jól jössz ki a végén az egészből.

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Szűz

Rólad köztudott, mennyire szorgalmas típus vagy. Ugyanakkor mindennek megvan a maga ideje és helye. Ahelyett, hogy a munkába fektetnéd minden energiádat, most sokkal jobban teszed, ha magadra figyelsz elsősorban. A Vénusz téged is összezavar egy kicsit, de ettől még nem kell a legrosszabbra gondolnod. Ne lepődj meg, ha lehangoltabb leszel, mint általában, és nem is igazán érted, mi zajlik a lelkedben. Próbálj meg kikapcsolódni, a lelkedre hangolódni, és próbáld megérteni önmagadat.

Bak

Ne lepődj meg, de augusztusban többször is furcsa, szokatlan álmaid lehetnek. Ha élénken emlékszel rájuk, érdemes próbát tenned, hogy megértsd ezeket a nagyon is fontos üzeneteket. A munkád most nem a terveid szerint halad majd, ugyanakkor nem érdemes ezen bosszankodnod, mert csak magadnak ártanál vele.

Jógázz, meditálj minél többet, mert szeptember 2. napjától új időszámítás kezdődik az életedben…

Exit mobile version