nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az augusztus

Ezeknek a csillagjegyeknek fantasztikus lesz az augusztus

Hétfőn kezdetét veszi a nyár utolsó hónapja, és néhány csillagjegy ennek igazán örülhet, nézzük, kik ők.

Oroszlán

Augusztus első fele még az Oroszlán hava, ő pedig kiélvezi a saját idejét. Ráadásul imádja a nyarat, így egy percet sem hajlandó belőle elvesztegetni. A jó közérzetéhez égi támogatás is társul, minden dolog úgy sikerül számára, ahogy azt eltervezte.

Csillagjegyek és az augusztus

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Szűz

Augusztus második felében belépünk a Szűz havába, és ezt meg is érzik a jegy szülöttei. Új, pozitív energiák érkeznek hozzájuk, és a korábban befektetett munkájuk gyümölcsét is learathatják ebben a hónapban. Valamit elkezdhetnek tervezni szeptemberre, mert olyan ötletek lesznek, amiket érdemes megvalósítani

Nyilas

A Nyilas mostanában úgy érezhette, hogy még a szokásosnál is jobban szét van esve, ám augusztusban, az eddig kusza dolgai, váratlanul rendeződnek. És olyan dolgokat is el tud érni, amikről már majdnem lemondott. Kell ennél több?

Vízöntő

A Vízöntő augusztusban szabadabbnak érzi magát, mint valaha. Remek programokra lesz lehetősége, és új társasága lel, csupa kedvére való emberrel. Számára ez a hónap lesz a nyár csúcspontja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top