Csillagjegyek, akik csak magukat bosszantják

nlc | 2022. Augusztus 25.
Könnyen dühbe gurulnak, de inkább magukat bosszantják sokszor teljesen fölöslegesen. Magadra ismersz?

Bak

A Bak minden igyekezetével azon van, hogy sikeres legyes az életben, a munkájában, a párkapcsolatában, s amikor az erőfeszítései nagyon nem akarnak összejönni, elveszíti a fejét. Mindent megtesz, hogy elérje az összes kitűzött célját. Lobbanékony alkat, s ha egyszer elveszíti a türelmét, senki sem képes megmondani, mire képes. Alapból nagyon erős az önuralma, így mások társaságában viszonylag ritkán veszíti el a fejét – magában viszont annál többet bosszankodik.

Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons astrology and horoscopes concept

Nyilas

A Nyilas gyorsan dönt, ösztönös, vakmerő és független csillagjegy. Szóval minden adott ahhoz, hogy időnként ő is őrültségeket tegyen. Csöppet sem büszke rá, amikor egyszer-egyszer elbaltáz valamit, ám úgy van vele, ez is élete szerves része, amiből tanulni lehet. Mégis megvan az a a rossz szokása, hogy hajlamos többször is ugyanazokat a hibákat elkövetni, amitől aztán nem győz magában bosszankodni.

Bika

Vannak napok, még ha meglehetősen ritkán is, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Ennek ellenére alapvetően visszafogott, nyugodt és higgadt típus, aki inkább csak magában bosszankodik, másokat nem terhel a problémáival.

Exit mobile version