nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nagyon könnyű felbosszantani

Csillagjegyek, akiket nagyon könnyű felbosszantani

Ezek a csillagjegyek egyszerre az egekben vannak. Nagyon könnyű őket felbosszantani.

Rák

A család, a magánélet a legfontosabb számodra. Ezért az bosszant a legjobban, ha őket szidják, vagy sértegetik. Napokig képes vagy őrjöngeni egy ilyen beszólás miatt. De engedd el, mit érsz el vele? Semmit! Okos enged, szamár szenved! Csak ez lebegjen a szemed előtt. A sok stressz pedig nem tesz jót az egészségednek. Felesleges mindig fortyogni!

Csillagjegyek, akiket könnyű felbosszantani

Fotó: Unsplash

Skorpió

A hazugság, a mellédumálás mindig idegesít. Nem érted, miért kell valakinek rezzenéstelen arccal hazudnia, főleg olyan apró dolgokban, ahol célravezető lenne megmondani az igazat? Ezen a dolgon soha nem tudsz túllendülni, és addig mész, amíg az illető be nem vallja az igazat. De megéri ennyi időt és energiát áldozni egy hazug emberre?

Bika

A drámázás, a dolgok feleslegesen való felfújása téged kikészít. Miért nem lehet egyszerűen, gyorsan, értelmesen megoldani a problémákat? A túljátszott érzelmek csak további indulatokat szítanak. Tőled megszokták, hogy mindig a józan megoldásra törekszel, tarts görbe tükröt a drámakirálynők elé. Egyszer add elő, mit látsz tőlük, meg fognak lepődni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top