nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek időnként furán viselkednek

Ezek a csillagjegyek időnként furán viselkednek

Könnyen dühbe gurulnak, de inkább magukat bosszantják sokszor teljesen fölöslegesen.

Bika

Vannak napok, még ha meglehetősen ritkán is, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Ennek ellenére alapvetően visszafogott, nyugodt és higgadt típus, aki inkább csak magában bosszankodik, másokat nem terhel a problémáival.

Önmagukat bosszantó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Jamie Grill

Halak

A Halak álmodozó, a végletekig érzelmes, senki sem gondolná, hogy néha még ő is hajlamos lehet a tányérdobálásra. Tény és való, nem szívesen bocsátkozik vitába, inkább magába fojtja az őrjöngését, mint hogy a többiek előtt kiabáljon. Bánatát leginkább a művészetben adja ki, s igyekszik megbékélni a helyzettel, ő nem rendez sosem nagy balhét.

Rák

A Rák érzékeny és együttérző, nem képes arra, hogy szándékosan megsértsen másokat, még akkor sem, amikor őt bántották meg a többiek. Aranyszíve van, s a legzűrösebb helyzeteket is megértéssel fogadja, nem felejt ugyan, de mindig megbocsát. Úgy gondolja, egy őszinte beszélgetéssel sokkal több mindent el lehet érni, mint harccal és veszekedéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top