Ezt hozza a csillagjegyednek 2023-ban a nagy szerencse bolygója, a Jupiter

Bagaméri Viki | 2023. Február 21.
A Jupiter a bőség, a gyarapodás, a beteljesülés, az optimizmus és a nagy szerencse bolygója. Azok a csillagjegyek, amelyeket ebben az évben meglátogat, különösen sok jóra számíthatnak, de a többieknek sem lesz okuk panaszkodni.

Amikor a Jupiter a csillagjegyedbe ér, olyan, mintha minden akadály elgördülne az utadból és szinte maguktól oldódnának meg a korábbi nehézségek. Az általános közérzeted is érezhetően jobb lesz, úgy tűnhet, hogy szép lassan minden a helyére kerül és sokkal zökkenőmentesebbé válhatnak a hétköznapok.

Ki lesz idén a legszerencsésebb? (Fotó: Getty Images)

2022. december végétől 2023. május 16-ig a Kos jegyében jár a nagy szerencse bolygója, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban a tűz jegyek számára hozhat különösen kedvező fordulatokat: legjobban az Oroszlánok és a Nyilasok örülhetnek a Kosok mellett, illetve rajtuk kívül a Vízöntő és az Ikrek is profitálhat a Jupiter helyzetéből. Május 16-tól egészen az év végéig a Bika jegye ad majd otthont a gyarapodás planétájának, ami a Föld jegyeknek igazán jó hír: a Bika, a Szűz és a Bak jár a legjobban ezekben a hónapokban, de a Halak és a Rák jegyűek is szerencsésnek érezhetik majd magukat. Nézzük részletesebben, ki mire számíthat még idén!

Fotó: Getty Images

Exit mobile version