nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak nagyban képesek gondolkodni

Ezek a csillagjegyek csak nagyban képesek gondolkodni

Neked is vannak olyan ismerőseid, akik folyamatosan felnagyítják a dolgokat, vagy csak grandiózus ötletekben képesek gondolkodni? Nagy eséllyel a következő csillagjegyek valamelyikéhez tartoznak.

Ikrek

Az Ikrek nyughatatlan természetű csillagjegy, aki mindig többet és többet szeretne megtudni a világról, folyamatosan tágítja a látókörét, hogy még nagyobb mennyiségű információhoz jusson. Ezt tartja értéknek, ezért sokszor hajlamos tódítani, nagyot mondani is, hogy többnek látszódon, mint aminek ő hiszi magát.

Nyilas

A Nyilas uralkodó bolygólya Jupiter, ami a folyamatos tágulásért, felnagyításért, a nagy volumenű dolgokért felelős. Nem csoda hát, hogy a Nyilas mindig nagyban gondolkodik, hatalmas, világmegváltó tervei vannak. Ezek mellett pedig lelkesítő a hangulata is, mindig a pozitivitásra törekszik, és másokban is tüzet gyújt azok iránt a dolgok iránt, amikért ő maga lelkesedik.

Halak

A Halak uralkodó bolygólya is a Jupiter, tehát ő is nagyban gondolkodik, idealisztikus elképzelései vannak és vízjegyként az érzelmei is óceánként áramolnak. Olyan dolgokat is grandiózusnak él meg, amit mások nagy eséllyel észre sem vesznek. Ez egyszerre pozitív és nehéz is, mert a jó és a rossz dolgokra egyaránt hat a felnagyítás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top