nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek 2023-ban

Ezt hozza a csillagjegyednek 2023-ban a nagy szerencse bolygója, a Jupiter

A Jupiter a bőség, a gyarapodás, a beteljesülés, az optimizmus és a nagy szerencse bolygója. Azok a csillagjegyek, amelyeket ebben az évben meglátogat, különösen sok jóra számíthatnak, de a többieknek sem lesz okuk panaszkodni.

Amikor a Jupiter a csillagjegyedbe ér, olyan, mintha minden akadály elgördülne az utadból és szinte maguktól oldódnának meg a korábbi nehézségek. Az általános közérzeted is érezhetően jobb lesz, úgy tűnhet, hogy szép lassan minden a helyére kerül és sokkal zökkenőmentesebbé válhatnak a hétköznapok.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Ki lesz idén a legszerencsésebb? (Fotó: Getty Images)

2022. december végétől 2023. május 16-ig a Kos jegyében jár a nagy szerencse bolygója, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban a tűz jegyek számára hozhat különösen kedvező fordulatokat: legjobban az Oroszlánok és a Nyilasok örülhetnek a Kosok mellett, illetve rajtuk kívül a Vízöntő és az Ikrek is profitálhat a Jupiter helyzetéből. Május 16-tól egészen az év végéig a Bika jegye ad majd otthont a gyarapodás planétájának, ami a Föld jegyeknek igazán jó hír: a Bika, a Szűz és a Bak jár a legjobban ezekben a hónapokban, de a Halak és a Rák jegyűek is szerencsésnek érezhetik majd magukat. Nézzük részletesebben, ki mire számíthat még idén!

  • Kos: bármibe fogsz is az év első felében, azt nagy valószínűséggel szerencse kíséri. A Jupiter áldásos hatása mellett a Mars is a segítségedre lesz, ami a megszokottnál is elszántabbá és energikusabbá tesz. Nem tudod és nem is akarod majd visszafogni magad!
  • Bika: májustól végre olyan pozitív időszak veszi kezdetét, hogy szinte úgy repül a szádba a sült galamb, hogy ahhoz a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Januártól márciusig a Szaturnusz borsot törhet az orrod alá, ezért fogod különösen élvezni a májustól kezdődő időszakot.
  • Ikrek: az év felső fele az, amiben igazán sok jóra számíthatsz, ha lehet, próbáld inkább ebbe a periódusba sűríteni a fontosabb dolgaidat és a nagyszabású terveid megvalósítását, vagy legalábbis azok elindítását. Az energiád is meglesz hozzá, csak arra ügyelj, hogy a kitartásod ne fogyjon el félúton!
  • Rák: májustól igazán csodás időszak köszönt rád, ami hozzásegít ahhoz, hogy többet foglalkozz magaddal és kicsit háttérbe szorítsd mások ügyes-bajos dolgait. Ezt jól is teszed, mert nagyszerű ötletek, kreatív megoldások és nagy dolgokat előmozdító megérzések pattanhatnak ki a fejedből.
  • Oroszlán: az év első felében semmi okod nem lesz panaszra, a Jupiter ugyanis a tenyerén hordoz majd, május közepétől azonban már nem lesz ennyire nagylelkű. Az év második felében könnyen tovább nyújtózkodhatsz, mint ameddig a takaród ér, ez pedig több kellemetlenséget is előidézhet.
  • Szűz: mielőtt rád köszöntene májustól egy igazán szerencsés időszak, márciustól több kihívás is nehezítheti terveid megvalósítását. Fontos döntéshelyzetekbe kerülhetsz és nagy tanulsággal járó feladatokat kaphatsz, amik megoldásában óriási segítséget kapsz majd a Jupitertől, csak győzd kivárni az érkezését!
  • Mérleg: januártól májusig jó pár nem várt fordulat bonyolíthatja a mindennapjaidat, és anyagi téren is érhetnek kellemetlen meglepetések. Ezek igencsak beárnyékolhatják a hangulatodat és a megszokottnál visszahúzódóbbá tehetnek. Tarts ki, májustól minden sokkal, de sokkal könnyebb lesz!
  • Skorpió: neked májustól kerülhetnek az utadba nagyobb kihívások, amiket többé-kevésbé meg is fogsz tudni oldani. Fontos, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket és kerüld a túlzottan nagy kockázatokat. Ha úgy érzed jól magad a bőrödben, hogy egy kicsit visszavonulsz, ne foglalkozz azzal, hogy mit szól hozzá a környezeted! 
  • Nyilas: januártól májusig kimondottan jó barátságot ápolsz majd a Jupiterrel, aminek bőségesen learathatod a gyümölcsét. Remekül érzed majd magad a bőrödben és a boldogságodat másokkal is szeretnéd megosztani. Élvezd ki minden percét és vértezd fel magadat önbizalommal, mert márciustól a Szaturnusz megingathatja a saját magadba vetett hitedet.
  • Bak: májustól számíthatsz igazán jó időszakra, előtte olyan dolgok bosszanthatnak fel akár hetente többször is, mint a félreértések, a késedelmek vagy a hozzá nem értés. Szorítsd össze a fogad, májustól minden szuperebb lesz, jobban érezheted magad a bőrödben és pénzügyek terén is kedvező fordulatokra számíthatsz.
  • Vízöntő: májusig szent lesz a béke közted és a Jupiter között, májustól azonban olykor porszem kerülhet a gépezetbe. A Szaturnusz bölccsé és megfontolttá tesz, ami jól is jön, mert a kapkodás és a szétszórtság sok bonyodalmat okozhatna a hétköznapjaidban. 
  • Halak: remek lehetőségek várnak májustól, de ami azt illeti, már az azt megelőző hónapokban sem fogsz hiányt szenvedni a kellemes meglepetésekben! Márciustól a Szaturnusz visszahúzhat a realitás talajára, de ne félj, nem kell világvégétől tartanod!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top