Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 24. – Az év legszerencsésebb vasárnapja a mai

A Nyilas jelében együtt áll a Vénusz és a Jupiter. Előbbi a kis, utóbbi a nagy szerencse bolygója. Mi más is következhetne mindebből, mint az év egyik legszerencsésebb napja. S hogy miben hoz szerencsét a csillagjegyeknek? A horoszkóp felfedi a részleteket.

Kos

Vasárnap a jövőd foglalkoztat erősen. Érdemes lenne ma a szerencsét a kezedbe venni, és átgondolni, mit szeretnél megvalósítani még az év hátralévő részében. Persze azért jól tennéd, ha a párodra, a gyerekekre is figyelnél a gondolkodás és tervezés mellett. Ők most, ebben a pillanatban vannak veled.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Amellett, hogy igazán szerencsés bolygóállás látszik az égen, sajnos téged inkább egy duplán kellemetlen fényszög érint vasárnap. Könnyen összeveszhetsz a pároddal, ha nem vagy kellően óvatos. Ma valójában bármilyen apróságon hajba kaphattok. Viták helyett inkább a szerencsés helyzetekbe fektesd az energiádat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kifejezetten szerencsés napod lesz vasárnap. De hogy miben leszel szerencsés, valójában az már rajtad múlik. Vedd a kezedbe a szerencsédet, tegyél valami izgalmasat magadért. Aztán kitudja, mi alakul belőle. Ma tényleg bármi megtörténhet, szóval érdemes élned a lehetőséggel.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A vasárnapod akkor alakul pompásan és igazán szerencsésen, ha a pároddal kettesben töltöd. Például közösen főzhettek ma valami finomat, de ha beültök a kedvenc éttermetekbe, az is tökéletes választásnak bizonyul. Néha megengedhetnéd magatoknak a közös időtöltést a gyerekek és a munka mellett is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Okod sem lehet panaszra vasárnap. Nemcsak nagyszerű a hangulatod, de érzed is, hogy valami igazán izgalmas dolog vár ma rád. Engedd meg magadnak a szerencsés lehetőségeket. Legyél ma körültekintő és nagyon figyelmes, mert sosem tudhatod előre, mikor köszönt rád a legszerencsésebb pillanat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A szerencsés vasárnap neked is tartogathat váratlan pillanatokat. És ezek inkább bosszúságot okoznak, mint örömet. Persze, ha nagyon óvatosan és figyelmesen közlekedsz egész nap, akkor észre sem veszed a kellemetlenségeket. Összpontosíts inkább a szerencsédre, mint a feszültségekre, és akkor nem lehet baj.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vajon miben hoz szerencsét a vasárnap a csillagjegyeknek? (Fotó: iStock)

Mérleg

Bármilyen szerencsés is a vasárnap, ma jobban tennéd, ha csak akkor mozdulnál ki otthonról, ha nagyon muszáj. A pénztárcád tartalma bánhatja. A megfontolt költekezésre már egész héten felhívta a figyelmedet a horoszkóp. De ha ez valamikor aktuális, akkor ma biztosan az. Inkább próbáld picit kísérteni a szerencsédet, de csak annyi pénzzel, amennyit nem sajnálsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Bizony neked is feszültséget, sőt veszekedést hozhat ez a vasárnap, ha nem vagy kellően éber. Kerüld messze a vitákat, hiszen holnapra szinte nyoma sem lesz már az egésznek. Egyikőtöknek sem lenne jó, ha este duzzogva fordulnátok el egymástól. Békülés nélkül ma nem kéne álomra hajtani a fejedet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha valaki a szerencse fia vasárnap, az kétségtelenül te leszel. A jeledben áll együtt a nagy szerencse és a kis szerencse bolygója. Ma kívánhatsz bármit, amire csak vágysz. És persze jól teszed, ha keresed Fortuna asszony kegyeit. Vajon szerencsét kovácsolsz magadnak a lehetőségekből?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Valójában téged sem a szerencse, sem a feszültség nem érint vasárnap. Amolyan kívülállóként szemlélheted a többieket. De te alapból is visszafogott és higgadt típus vagy, ma sem viszel túlzásba semmit sem. De épp ettől az elvárások nélküli hozzáállástól lehet szuper szerencsés a mai napod.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Igaz, hogy vasárnap van, de ez még nem jelenti, hogy ne történhetnének szerencsés fordulatok az életedben. Persze, ehhez a lehetőséget is meg kell ragadnod. Nos, mivel szeretnéd ma kísérteni a szerencsédet? Érdemes mielőbb átgondolnod, és természetesen tenni is érte. Hidd el, megéri…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Baleset veszélyét jelzik a bolygók vasárnapra. Legyél nagyon körültekintő, és ne tedd kockára a szerencsédet. A Jupiter a te bolygód is, így a szerencsés lehetőségek számodra is adottak. De most valóban csak rajtad múlik, hogy a szerencsét kovácsolsz-e magadnak. Mindenképpen kerüld el a balszerencsés helyzeteket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top