nlc.hu
Horoszkóp
Jupiter horoszkóp 2024-2025

Ezt hozza a csillagjegyednek a Jupiter a következő egy évre

A frissen jegyet váltott Jupiter nagy szerencsét és fontos fordulatokat hoz néhány csillagjegynek az elkövetkező 1 évben. Nézd csak, kik örülhetnek!

Az, hogy a nagy szerencse bolygójának tartott Jupiter az Ikrek jegyébe lépett, egyike az idei év legfontosabb asztrológiai eseményeinek. A gyarapodással, bőséggel és jólléttel kecsegtető bolygóállás egészen 2025. június 9-ig kitart majd, mutatjuk mit is hoz az egyes csillagjegyeknek.

nagy szerencse érte

Az Ikrek jegye, ahol az elkövetkező csaknem 1 évben a Jupiter tanyzázik majd, szorosan összefügg a kommunikációval, a közösséggel, a csapatjátékkal és az egyedülálló ötletekkel.

Amíg a Jupiter itt tartózkodik, mindannyian számíthatunk arra, hogy a beszélgetések előrevivők lesznek, és együttes erővel nagyszerű dolgokat vihetünk véghez.

Mit hoz az Ikrekben járó Jupiter?

Általánosságban elmondható, hogy a Jupiter mindannyiunkat optimistábbá tesz, spontánabbak leszünk és rugalmasabban tekintünk a hirtelen jött változásokra. Ha vannak olyan régen húzódó, megoldatlan dolgok, amiket szeretnénk lezárni, örülhetünk, a Jupiter ugyanis felgyorsíthatja az eseményeket.

Fennáll viszont a veszélye a meggondolatlanságnak és annak, hogy elszalad velünk a ló, a mértékletesség ilyenkor a legtöbbünk szótárából eltűnik. Az Ikrekben járó Jupiter felelőtlen ígéreteket is magával hozhat, amiket kimondani könnyű, betartani viszont annál nehezebb. 

Mutatjuk, az egyes csillagjegyek közül kiket hordoz majd tenyerén a Jupiter jövő júniusig!

Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top