nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek az Ikrek csillagjegyről

5 tévhit az Ikrek szülötteiről

Az Ikrek szülöttei szeszélyes emberek, ez pedig számos félreértést okoz velük kapcsolatban. Most ezeket tisztázzuk.

 # 1. tévhit: Megbízhatatlanok

Mivel az Ikrek meglehetősen szeszélyesek és könnyen meggondolják magukat, ezért talán a legelterjedettebb tévhit velük kapcsolatban, hogy megbízhatatlanok. Ez azonban nem igaz. Bár valóban jellemzőek rájuk az éles hangulatváltások, a helyzetek komolyságát mindig képesek pontosan felmérni, és amikor valóban szükséges, stabilan helytállnak és nagyon is lehet rájuk számítani.

 # 2. tévhit: Felületesek

Szintén a változékony természetük miatt tartják őket oly gyakran felületesnek. Igazából azonban éppen ennek ellenkezője igaz rájuk: a jegy szülöttei kifejezetten szeretnek a dolgok mögé nézni, sőt akár olyan mélyre ásni, amit mások már nem tennének meg. Mindebben egyfelől a jóindulat, másfelől az olthatatlan kíváncsiság motiválja őket.

Ikrek csillajegy

Fotó: Getty Images

 # 3. tévhit: Manipulatívak

Gyakran feltételezik róluk azt is, hogy előszeretettel manipulálják az embereket annak érdekében, hogy elérjék, amit akarnak. Ez is tévedés. Elszántak ugyan, ártó szándék azonban nincs bennük. Valójában türelmük és idejük sincs a manipulációra. Sokkal jellemzőbb, hogy ha szeretnének tőled valamit, eléd állnak és nyíltan közlik.

 # 4. tévhit: Szétszórtak

Érdeklődési körük meglehetősen szerteágazó, rengeteg dologgal foglalkoznak egyszerre és igyekeznek sok mindenki kedvében járni, mindezek következményeképp pedig olykor túl is vállalják magukat. Emiatt szétszórtnak tűnhetnek, ám igazából egyfajta rendezett káoszban élik az életüket, melyet ha mások nem is, ők maguk teljesen átlátnak. 

# 5. tévhit: Kétszínűek

Az Ikrek jegy szimbóluma egy ikerpár, emiatt a csillagjegyet sokszor a kétarcúsággal, vagy egyenesen a kétszínűséggel azonosítják. Valójában azonban a jegyre inkább a sokszínűség és az alkalmazkodóképesség jellemző. Lehetnek szociálisak, alázatosak, komolyak vagy vidámak, és minden attól függ, hogy milyen szituációban és hangulatban vannak éppen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top