nlc.hu
Horoszkóp

Kétszínű csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel vigyázz, mert mosolyogva átvernek

Megbízható barátok, mély érzésű társak, és csodás kollégák – legalábbis addig minden napsugarasnak tűnik, amíg közelebbről meg nem ismered a sötét oldalukat. Ezekkel a csillagjegyekkel vigyázz!

Minden csillagjegynek léteznek jó és kevésbé előnyös tulajdonságai, de vannak olyanok, akikkel jó, ha vigyázol, és már a kapcsolat elején éber vagy!

Skorpió

A Skorpió csillagjegy a legtitokzatosabb és egyben a legmanipulatívabb is. Bár, a skorpió kicsi, de annál erősebb a csípése. A Skorpiók másképp irányítják érzelmeiket, mint a többi jegy szülötte: szenvedélyes és elszánt emberek, akik, ha célt akarnak érni, mindent bevetnek – a manipuláció sem kivétel. Kifejezetten leleményesek, és nagyon gyorsan megtalálják a másik gyenge pontját. Nem egyszer túl messzire mennek, azonban nagy önbizalmuk rendszerint megakadályozza őket abban, hogy ezt felismerjék.

Mérleg

Mi jut eszedbe a Mérlegről? A kiegyensúlyozottság és az igazságosság? Nos, tény, hogy ez a csillagjegy egyensúlyra, harmóniára törekszik, azonban saját céljai elérése érdekében mesteri manipulátorrá tud válni. A cél szentesíti az eszközt alapon pontosan azt mondja és teszi, amit a másik hallani akar. Nem riad vissza a füllentésektől, hazugságoktól sem, ha ezzel elkerülheti a konfrontációt. Vitás helyzetekben sokszor nem foglal állást, helyette az ördög ügyvédjét játssza.

Kétszínű csillagjegyek

Kényes helyzetben a Mérleg inkább nem foglal állást (Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek igazán tudja, hogyan szerezheti meg azt, amit akar, ő a manipulálás másik dobogós szakértője. Mivel nagyon jó kommunikátor, hamis biztonságérzetbe sodorhatja az embereket. Az Ikrek kifejezetten változékony jegy, és egyik pillanatról a másikra is képes az ellenkezőjét hozni annak, amit fél órával előtte mutatott. Ingatag, szeszélyes természete miatt könnyen találhatod magad olyan helyzetben, amikor rájössz: kifecsegte a titkaidat.

Rák

A Rák csillagjegy az érzelmi manipulációt művészi szintre emelte, de másként, mint a többi jegy. Mivel a Rák szentimentális lélek, általában saját érzelmeinek az áldozataivá válik, és éppen ezért toleráns, megértő emberekkel igyekszik körül venni magát. Számára teljesen természetes, hogy a másik mindent elvisel, és az is, hogy mindig neki kell a figyelem központjában lenni. A csapda ott van, hogy egyszerűen nem tudod elég jól csinálni, és minél jobban próbálod, a Rák annál inkább hatalmat szerez feletted az érzelmi zsarolás legkifinomultabb eszközeivel.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top