nlc.hu
Horoszkóp

Barátságtalan csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig harcolnak a barátaikkal

Határozott elképzeléseik vannak, és ahhoz ragaszkodnak is – ha kell, tűzön-vízen keresztül. Ezek a csillagjegyek a legharciasabbak, legmakacsabbak, akik a barátaikkal sem tesznek kivételt.

Ahány ember, annyi személyiség létezik, de tény, hogy az alapvető tulajdonságainkat a csillagjegyünk meghatározhatja. Mindez pedig a társas kapcsolataikra is hatással van. A következő 3 csillagjegy alaposan próbára teszi a barátait.

Skorpió

A Skorpióra igaz az, ami a csillagjegyet jelképező állatra is: ha úgy érzi, veszély leselkedik rá, vagy ha megbolygatták nyugalmában, nem gondolkozik, ösztönből csíp. A Skorpió erős egyéniség, misztikus jegy, ami sokszor érdekes személyiséget takar, de ha megbántottad, készülj az azonnali támadásra. Habár a Skorpiók azt gondolják és kommunikálják magukról, hogy jól bírják a kritikát, a valóságban ez nem így van.

Ez a csillagjegy sértődékeny, és attól függően, mennyire érzi megbántva magát, meg is torolja a sérelmét. Ha egyszer bepöccen, nehéz vele szót érteni, és a szurkálódásoktól, az ironikus megjegyzésektől kezdve a dacos hallgatásig széles a spektrum, ami a harci stratégiáját illeti. Egy biztos: jó eséllyel a leggyengébb pontodra szúr.

Tanács: a Skorpiónak meg kell tanulnia egy magasabb perspektívából szemlélni a dolgokat. Így megértheti, hogy senki, így ő sem tökéletes, és nem is kell annak lennie. Ezáltal nem fog mindig minden kritikát olyan tragikusan megélni, és képes lesz arra, hogy a sértődés helyett inkább tanuljon az elmondottakból.

3 csillagjegy, akivel nehéz fenntartani a barátságot

A Skorpió a leggyengébb pontodra szúr (Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos lelkiismeretes jegy, mindent a legjobban akar csinálni – épp ebből fakad sok konfliktusa is. A Kosok rendszerint nem vitáznak, inkább veszekednek, ez az ő asztaluk: az ész érvek helyett inkább sértegetnek, ha személyük elleni támadást érzékelnek. A harcias Kos makacs, és tökéletesen illik rá a fejjel a falnak mondás. Ha egyszer valamit a fejébe vett – még ha az nem is úgy van –, nagyon nehéz az ellenkezőjéről meggyőzni.

Ezért is kritikus pont a vele való vita: ha mérges lesz – márpedig könnyen az lesz –, megindul, és addig megy, amíg el nem éri, hogy kimondják: neki van igaza. Ha erre nem vagy hajlandó, készülj fel egy kimerítő csatározásra.

Tanács: a Kosnak meg kell tanulnia kordában tartania az érzéseit, és el kell engednie az én mindent jobban tudok hozzáállását. El kell fogadnia: van, amiben ő a mester, és van, amiben más.

3 csillagjegy, akivel nehéz fenntartani a barátságot

Nem félnek konfrontálódni a barátaikkal sem (Fotó: Getty Images)

Bak

Talán, nem is gondolnád, de a csendes és romantikus Bak is kész harcolni, ha úgy érzi, megbántották vagy sarokba szorították. A Bak csillagjegy emberfeletti munkabírással, akaraterővel, kitartással rendelkezik és a végletekig lojális. De a Koshoz hasonlóan a Bak is könnyen megsértődik, ami számos probléma forrása lehet a barátság terén is.

Mivel a Bakok rendkívül makacs természetűek, sokszor csak abból veszed észre, hogy valami baj van, hogy a barátod mély hallgatásba burkolózik. A dacos csend egészen sokáig tarthat, hiszen nemcsak a munkában, a hallgatásban is kitartó.

Tanács: a Bakok sokat segíthetnek magukon, ha megtanulják elengedni azokat a dolgokat, amikhez nincs értelme ragaszkodni, és hajlandóak nyíltan beszélgetni. Meg kell tanulniuk a saját érzéseikről kommunikálni.

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top